Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan férfi akinek nem első gondolata hogy análisan is magáéva tegye, a nőt?
ez nem az első, de benne van a gondolatmenetben :) DE csak akkor akarnám, ha a másik partner benne...
és ez a "magáévá tegye" dolog nálam nem teljesen így van felfogva, hogy ezt teszem...
23F
Mindenki a kis szűk lukadat akarja felnyársalni
Én a helyedben lesz@rnám az ilyen pasikat, mind ezt érdemli
Aki azt szereti/akarja abban magas a homoszexualitás, mivel anális nyílása mindkét nemnek van ezért ez már nem a nemektől függő szexuális cselekmény, tehát a homoszexuális vágyait éli ki az aki análisan akar egy másik személyt magáévá tenni, másrészt az önbizalom hiánya a kis mérettel rendelkezőknél, mivel az a nyílás szűkebb és dominánsabbnak érezheti magát tőle! Engem undorít az ilyesmi de nagyon!
39/F
Mennyi szánalmas, uncsi nő... :DD
20L
Persze. Engem pl. nem érdekel az anál.
Ha meglátok egy szép nőt az utcán, akkor az első gondolatom, hogy hogy szopatnám le, és élveznék a mellére vagy az arcára ;P
#8 ez már sokkal szimpatikusabb hozzáállás:)
Az análnál szerintem minden pasi egy nagy farkú b@s.zogépnek érzi magát
Mivel az a lyuk tényleg szűkebb és sokszor fáj a nőknek,
Sokszor már pusztán a gondolat,hogy rá tudott venni egy lányt arra, amit először nem akart, már attól is egy csődörnek érzi magát
Miért akar minden pasi úgy férfi lenni, hogy közben nőket aláz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!