Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még olyan férfi akinek nem első gondolata hogy
análisan is magáéva tegye, a nőt?
Létezik...sőt ha szeretnél írhatsz is ;-) én kicsit undinak tartom az anált,eddig 2x próbáltam...másodjára mondjuk nem is volt rossz,de valahogy mégse vitt rá a lélek azóta se,pedig aztán nyitott vagyok sok mindenre,perverz dolgokra is,de ha belegondolok mi közlekedik azon a járaton rögtön elfelejtem :-D:-D
2016. aug. 8. 11:04
#11 te aztán meghozod a kedvét a kérdezőnek
Először írod kicsit undorító az anál, majd írod csináltad már kétszer, amit élveztél is (majd eszedbe jut milyen jó volt és a kérdező fenekét is felnyársalni)
Majd pedig a végén azt írod sok perverz dologban volt részed
Így tényleg sok kedve lesz írni privátot a kérdezőnek
Lehet az a perverziód hogy bepelenkázzon és megszoptasson valaki?
2016. aug. 8. 11:14
Igen én! Nekem mem, h az első gondolatom nem ez, de igazából nem is mozgat a dolog annyira. Eddig kétszer volt benne részem, de azt sem én kezdeményeztem, hanem a partnerem szerette volna. És mivel én meg a partneremet szerettem, ezért kielégítettem neki az ilyen jellegű vágyait.
2016. aug. 8. 11:20
6-os válaszoló vagyok, és valaki le értékelte a választ, de tudható, hogy az illető a melegek táborát erősíti és így csak magát értékelte le!
2016. aug. 8. 11:21
Igen ,van, de az ujjam lehet ,hogy a közelében lenne.
2016. aug. 8. 11:23
Nem az első, de nem is az utolsó gondolatom. :) Mi rossz van az anális szexben? Ha megfelelően van kivitelezve, akkor a nő is élvezi, mint a szemét.
2016. aug. 8. 11:28
Én speciel undorodom...a világból kilehetne vele kergetni...
2016. aug. 8. 12:58
18/28 anonim válasza:
Igen! Nekem általában a második gondolatom a pina után.
2016. aug. 8. 14:01
Missed Chance
'Mi rossz van az anális szexben?'
Hát amíg nem neked rakják be, addig tényleg semmi! Ha te ilyen okos vagy, akkor remélem nálatok fordítva is mehet, hisz mi rossz van abban?
2016. aug. 8. 17:21
Létezik! Pl én.
Nem az első, nem a második és sehányadik gondolatom az anális szex. Nem kívánom, filmen sem nézem.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem követem a divatot! De a méretem miatt nem is lenne jó ha ilyet csinálnék.
2016. aug. 8. 18:46
Kapcsolódó kérdések: