Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt élveztem hogy análisan ujjal izgatom magam, akkor egy valódi farokkal is élvezném ha kipróbálnám?
De farokkal miért fájna? Mi a különbség az ujjhoz képest?
Az miért van, hogy max 1,5 perc után elmentem pedig nem mentem mélyre és csak egy kicsit csináltam?
Úgy lehetséges, hogy izgat a dolog és így könnyebben elélvezel. Tudod a tiltott gyümölcs mindig édesebb.
Amúgy meg farokkal azért, mert jobb esetben vastagabb mint az ujjad. De tágítással az is lehet jó elvileg.
Én egyszer lefeküdtem a csávóval és kipróbáltuk, de 30 mp után mondtam, hogy inkább hanyagoljuk, mert szerintem szar érzés volt. Aztán cseréltünk, ő meg élvezte, szóval lehet embere válogatja meg a dolgot.
Ujjazni meg sosem ujjaztam még magam.
Ha tágítod magadat előtte akkor nagyon jó.
Igaz fáj, de utána jó. :D
sok síkosító, és anális tágító az elején, nekem a párom élvezte... ő kérte, én meg persze semmi jónak nem vagyok elrontója... marha jó szűk és szorít..
Azt nem tudom, hogy egy szűz fenéknél ez hogy működik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!