Egy férfi elégedhet ki análisan? Hogyan?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 19:06
1/10 anonim válasza:
Nem, nem elégedhet, max elégülhet, és próbáld ki. Aztán rájössz.
2/10 A kérdező kommentje:
bocsánat az elírásért
2013. jún. 1. 19:10
3/10 A kérdező kommentje:
de a kérdésemre nem válaszoltál
2013. jún. 1. 19:11
4/10 anonim válasza:
Igen,prosztata masszással.Ehhez még melegnek sem kell lenni ,mint azt sokan gondolják .Csak ismerni kell a sex
kúlturát.Ez sem megvetendőbb ,mint egy szopás nő részéről .
5/10 A kérdező kommentje:
pontosan mi az a prosztatamasszázs
2013. jún. 1. 19:15
6/10 anonim válasza:
amikor análisan behatolnak egy pasinál, megnyomják a prosztatát és ez elvileg élvezetet okoz
7/10 anonim válasza:
6 os te nagyot tévedsz,ha csak ez jut az eszedbe.
Ezzel sok mindent magadról is elmondtál .Jó lenne ha forgatnád a "Nemi Öröm " cimű könyvvet is .
8/10 anonim válasza:
6. vagyok.. miért, ha nem így van, akkor hogyan? lehet hogy én vagyok félreinformált, de akkor légyszíves magyarázd el, hogy mitől élveznek el ilyenkor, ha nem a prosztatát érő nyomástól
9/10 anonim válasza:
Igen, egy férfinek nagy élvezetet okoz, ha análisan ujjal vagy nyelvvel izgatják és még nagyobb élvezet a prosztatamasszázs, amit a végbélnyílástól kb. 2-3 cmre található. Ha azt ujjal ingerlik, masszírozzák, akkor különleges élményt és orgazmust okoz a férfinak. Sokan el sem tudják képzelni vagy kapásból elutasítják, mert előítéleteik vannak, de semmivel sem extrább, mint egy nőnél az ujjazás vagy anális szex.
27/N
10/10 anonim válasza:
nekem nyelvvel csinálta srác és hatalmas élvezet volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!