Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti valóban nem szerett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti valóban nem szerettek szopni?

Figyelt kérdés

2016. aug. 7. 12:51
1 2
 1/16 anonim válasza:
Valtozo
2016. aug. 7. 12:56
 2/16 Gotland ***** válasza:
89%

Kérdező! Te komolyan nem szereted használni a guglit?

Millió ilyen kérdés van már.

(A másik tippem, hogy azt várod, hogy válaszoljanak a nők, hogy de ő speciel szeret, és majd megsorozd őket privát üzenetekkel. - de ez meg már szánalmas.)

3/16 anonim ***** válasza:
92%
Én nagyon szeretek, nem is értem hogy lehet nem szeretni :)
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Jobban szeretem a szopást, mint hogy nyalnak.
2016. aug. 7. 12:58
 5/16 A kérdező kommentje:

Nem azért tettem fel a kérdést hogy bárkit is zaklathassak privátba..

Csupán érdekel a téma,ennyi.

Amúgy én szeretek nyalni,mondjuk nem teszem kötelezövé hogy a csaj leszopjon cserébe.

Persze azért jól esik ha még is megteszi.

Ami meg a témát illeti,rengeteg lánnyal beszélgettem már erröl van aki azt gondolja hogy ez megalázó számára,van aki szintén igy gondolja de szereti a megaláztatásokat és azért csinálja.

Meg vannak az a fajta csajok is akik azért szopnak csak mert párja elvárja tőle.

Tudom végül is ez egyén függő ki mit szeret. Aztán gondoltam megkérdezlek titeket hogy ti hogy vélekedtek erről.

2016. aug. 7. 13:11
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Ezt honnan veszed? Én imádom. :) 20L
2016. aug. 7. 13:24
 7/16 anonim ***** válasza:
86%
Változó. Van aki szereti van aki nem. Pasik közül is van aki nem szeret nyalni van aki meg él hal azért hogy puncit nyalhasson. 22 / L
2016. aug. 7. 13:36
 8/16 anonim ***** válasza:
74%
Meg nem probaltam.
2016. aug. 7. 13:36
 9/16 anonim ***** válasza:
74%
Ez tényleg változó.
2016. aug. 7. 13:46
 10/16 anonim ***** válasza:
71%
Én szeretek szopni, szerintem egyáltalán nem megalázó. Sőt, ezzel, ha ügyes a csaj, kicsit lehet "kínozni" a pasit, hogy nem hagyja el élvezni meg ilyenek, ennél a helyzetnél a csaj a dominánsabb. Persze lehet megalázóan is szopatni.
2016. aug. 7. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!