Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, valóban létezik olyan, hogy csak azért mentek le egy szórakozóhelyre, hogy egy egyéjszakás szexet keressetek? Ha igen, összejött? Hogyan zajlott?
Figyelt kérdés
Fiúk, és lányok, akik nem csináltatok ilyet, kérlek ne válaszoljatok, mert semmi értelme. Komolyan kérdeztem ezt. Köszönöm! 37/F2016. júl. 16. 14:20
1/7 anonim válasza:
Régen rossz az már ha egyéjszakás kalandra hajt...
23/F
2/7 anonim válasza:
miért régen rossz? ne legyünk már ennyire kibszott álszentek istenkém...
3/7 anonim válasza:
Nem azt mondom,hogy amiatt megyek le,de nem bánom,ha az lesz :) Épp ezt a spontánságot szeretem a bulizásban:sosem tudhatod,hogy kit ismersz meg és hogy mi fog történni.
Természetesen csinos lányként semmit sem kell tennem egyéjszakásért,csak várni a megfelelő pasit :) Bulihelyen,parkolóban,WC-ben és hasonló igénytelen helyeken SOHA nem szexelek,csak a srácnál,esetleg kocsiban,bár az nem a legkényelmesebb,de izgalmas.
20L
4/7 anonim válasza:
A mai világ ilyenekkel van tele,ha nézel ki valahogy bárkit bárhol megkaphatsz.
5/7 anonim válasza:
Igen volt... Össze jött... Egy viszonylag józan csávót választottam aki ápolt volt meg kérdeztem hogy van e kedve dugni. Ki vettünk egy szobát.. kőkemémyre fel szoptam rontottam kettőt a farkán... Egy síkosítótól megtisztított óvszert húztam rá ( allergiás vagyok a síkosítóra) és utána megnyergeltem! Utána egy gyors zuhany Őt vissza kísértem a buliba én meg kielégültem haza mentem ;) 22 N
6/7 A kérdező kommentje:
Az kemény! :) Köszönöm a válaszokat!
2016. júl. 16. 15:07
7/7 anonim válasza:
5# mocskos ribann c, azvördögchúzzon a fas zára pics ádon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!