Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok akik sok szexet igényel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok akik sok szexet igényeltek, ha épp nincs párotok akkor tartotok szexpartnert vagy esetleg vannak egyéjszakás kalandjaitok?

Figyelt kérdés
Kort is:)

2016. júl. 6. 16:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak szétteszik a lábukat.
2016. júl. 6. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Csak maszti van,alkalmi kapcsolatnak nem vagyok a híve.21/L
2016. júl. 6. 16:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Szexpartnernek de nem tartom mint egy kutyát.. 😄 22 N
2016. júl. 6. 16:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Szexpartnert **
2016. júl. 6. 16:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Idén kezdtem az egyetemet és mellette még diákmunkázom is, mert a családom szegény és kb a bérlet/koli/kaja/tandíj felét-kétharmadát nekem kell előteremtenem.

November óta van egy "szeretőm", aki egy két évfolyammal feljebb járó srác. Heti egyszer-kétszer találkozunk és a találkozásokon kívül szinte egyáltalán nem beszélünk, csak azt hogy mikor találkozunk majd legközelebb. Kizárólag mindig én megyek hozzá az albérletébe, ott töltünk 2-3 kellemes órát, aztán eljövök. Nagyon jó a szexben és szerintem ő sokkal jóképűbb, mint amilyen szép arcú én vagyok, úgyhogy örülök hogy vele lehetek. Amennyi időt egyébként tanulással és munkával töltök, egyébként sem hiszem hogy lenne időm tartós kapcsolatra. Nekem ez így pont jó

20/L

2016. júl. 6. 16:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Is-is.. Szóval szexpartnerrel kb havonta 1-2-3x összefutunk egy kis szexre, de mellette ő is csajozik, én is pasizhatok, aztán ugye néha van egy-két egyéjszakás is.. De leginkább a masztira hagyatkozok. 17/L
2016. júl. 6. 17:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Egyik se.. Ha van kapcsolatom, az komoly és igénylem is a szexet.

Szakítás után baromi nehezen bírok magammal, de csak eleinte. Csak a szex miatt nem jövök össze senkivel...

23N

2016. júl. 7. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!