Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A telt, nagy hasú lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A telt, nagy hasú lányok miért kellenek kevesebb pasinak?

Figyelt kérdés
Az exem is leakart fogyasztani,nem tudott elfogadni.:(

2016. aug. 3. 22:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
96%

vannak olyan telt lányok akiknek jól áll a teltség, mert formásak...és vannak már az igénytelenebb telt lányok akik AZT HISZIK, hogy jól néznek ki, de közben formátlan löttyedt testük van...

nekem pl az első kategória nagyon is bejön, de legjobb barátomnak meg kizárólag a vékony fiús lányok jönnek be, van akinek meg a 130+ kg-os lányok...szóval nem vagyunk egyformák...

sokan még a szexi dundi csajokkal sem jönnének össze, mert a haverok piszkálnák miatta...velem is poénkodnak a haverok az ideálom miatt, de én nem veszem magamra, meg nem érzem cikinek...

23F

2016. aug. 4. 07:18
 12/19 anonim ***** válasza:
7%

azért nem éppen.vagyis inkább nem teljes mértékben.

van két kollégám is,akik összeházasodtak kimondottan szép nőkkel a fényképek alapján.

az egyiknél 10 év alatt a 60 kilós nőből lett egy 110 kilós borzalom.

az eredmény hogy meséli kollégám külön alszanak és 5 éve nem nyúlt hozzá,azt mondta megérinteni sem képes,de hitelük van,ezért még nem válik.

a másik is hasonló ott az 50 kg körüli feleségből lett 90,de ő bátrabb volt és elvált.

na most ha valaki olyan lányt választ,aki már fiatalon megfelelően táplálkozik,esetleg sportol,akkor az a nő 40 évesen vagy idősebben is szép és egészséges marad.

2016. aug. 4. 07:22
 13/19 anonim ***** válasza:
44%
Mert a telt, nagy hasú pasik is kevesebb nőnek kellenek. Ilyen az élet!
2016. aug. 4. 08:25
 14/19 Darwel ***** válasza:
81%
Én imádom a nagy hasú nőket , nálam valahogy attól nőies egy nő.
2016. aug. 4. 09:25
 15/19 anonim ***** válasza:
13%
A többieknek igaza van. A kövérség undorító a legtöbb férfi számára. Persze nem kötelező megfelelni nekik.
2016. aug. 4. 11:56
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

"Ha egy pasi igazán szereti a párját akkor elfogadja úgy ahogy van és nem akarja megváltoztattni"

Csak a szokásos.

2016. aug. 4. 11:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Mert a dagik nem sexik.
2016. aug. 24. 23:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Na vajon miért minden modell full szexi? Szimplán és egyszerűen a kövér csajok nem olyan vágykeltőek, nem jó nézni se.
2016. aug. 24. 23:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Én szerintem jobb az ha a nőn van mit fogni és nem egy hurkapálcika lenne a barátnőm hisz ha mostnaság nézzük a modelleket szinte azok majdem csont és bőr szóval se csontváz se nagyon duci ne legyen ha kettő közt van vagy egy picit teltebb az se baj szerintem
2016. aug. 24. 23:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!