Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A telt, nagy hasú lányok miért kellenek kevesebb pasinak?
mert az elhízás betegség,hivatalosan is az.
egy kövér ember csak idő kérdés mikor lesz IR-es,vagy cukorbeteg,vagy egyéb elhízásból adódóan beteg.
a gyereke is ilyen lesz.
aztán még ott van a lusta jellem,ami irritáló.
és a legfontosabb,hogy szexuálisan nem vonzó,hogy egy 20on éves lánynak nagyanyó teste legyen.
Volt egy párom, aki kissé molett volt. Nem azt mondom, hogy kövér, de volt neki hasa is meg nagy feneke, vastagabb combokkal. Ha az összképet néztem nem volt olyan vészes, de ő tudott volna tenni ellene ha akar. Mikor egyszer szakítottunk, akkor annyira depressziós lett, hogy több mint 12 kilót fogyott két hónap alatt. Utána olyan teste volt, hogy az valami hihetetlen. Nem akartam vele kibékülni, de végül már nem tudtam nézni, hogy mennyire belebetegszik az egészbe, szóval adtam neki még egy esélyt. Hangsúlyozom nem a testalkata miatt szakítottunk. Az oka más volt.
Aztán mikor kibékültünk, kb 4 hónap telt el és kövérebb lett mint előtte. Érdekes dolog ez. Valaki viszont nem tehet róla, mert akármit tesz, csak hízik.
A telt lányok között is vannak csinosak, van akiknek még jól is áll, de ez maximum +5, nagyon max. +10 kg.
Efölött már torzul az arc, a kezek és a lábak puffadnak, hallgató a nagy felesleg miatti lihegés, izzadás látható még akkor is, ha csak rövid távot kell megtenni... Szóval ez elég kiábrándító már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!