Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem lenne a baj? Túl furák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lenne a baj? Túl furák az elvárásaim? (leírom őket lent) 21/L

Figyelt kérdés
Olyan srácra vágyom, aki 21-24 éves. Izmos, de megmondom miért. Nem azért, mert ahh milyen jól néz ki, és minden lány nyála csorog utána, hanem mert kitartó, és fontos számára, hogy a testével törődjön. Nem rest nap mint nap edzeni, és nem adja fel. Ha valaki, én tudom, hogy nem könnyű. Legyen jófiú. Ne a bulizás és az ivás legyen számára a kikapcsolódás. Ne cigizzen. Legyenek vágyai, és álmai, de ne legyen munka/tanulás centrikus. Tudja különválasztani a tanulást/munkát és a magánéletet. Egyik se vegye el a más egyéb fontostól az időt. Vágyjon kalandokra, ne legyen szürke. Nem utolsó sorban pedig annyira hosszútávú kapcsolatra vágyjon, amilyet el se tud képzelni, és ne törje össze a szívem ;)
2016. júl. 28. 20:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Attól még ,hogy izmos nem biztos ,hogy kitartó és vice versa. Álmai mindenkinek vannak. A buli mint kikapcsolódás nem tudom miért probléma. Kalandokra is a többség vágyik. Az meg, hogy veled meddig marad soktényezős dolog.
2016. júl. 29. 13:50
 22/24 anonim ***** válasza:
Idősebb nem jó?
2016. júl. 29. 22:33
 23/24 anonim ***** válasza:
a nők azt hiszik h az izom csak ugy van.. h elérted a kockahasat stb és au ugymarad..de nem
2016. júl. 30. 06:48
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul egy rabszolga kell.
2016. júl. 31. 03:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!