Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha feladok egy szexpartner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha feladok egy szexpartner keresőben egy hirdetést és konkrétan leírom, hogy kit, mit keresek, hogy mit tudok nyújtani és, hogy mit várok cserébe akkor azt miért nem értik meg a férfiak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már mai csirke,és az is igaz, hogy nem csináltam még ilyet, de azt gondoltam, hogy ha konkrétan leírom, hogy mit szeretnék, hogy milyen férfit keresek akkor azt megértik.Konkrétan tudom, hogy mit szeretnék, hogy mire vágyom és ezt le is írtam. Ehhez képest olyan leveleket kapok, hogy a hajam égnek áll. Vajon miért nem találok valakit, valaki hasonlót mint amit keresek? Miért csak az aberált barmok találnak meg?

Részemről nem túl sokat várok, de ha már azt sem értik meg amit leírtam, az nagyon elszomorít.

Vagy lehet, hogy rossz helyen keresgélek?

Kérem, hogy normálisan szóljatok a témához. Köszönöm!

2015. okt. 19. 11:35
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
87%
Gondolom csak bepróbálkoznak. Sokan írják bele a hirdetésükbe, hogy mit vállalnak, és kiderül, hogy a felét sem. Sokan meg nem írnak bele mindent, de xetraként vállalják. Nekem volt már, hogy bepróbálkoztam, és meg is kaptam, de olyan is volt, hogy amit hirdetett, azt se vállalta, pedig azért a szolgáltatásért mentem volna...
2015. okt. 19. 11:42
 2/29 anonim ***** válasza:
Ismerős, kiirok mindent, és amikor meg kérdezem, hogy de miért próbálkozik? Jön, hogy hátha ő lesz a kivétel.
2015. okt. 19. 11:47
 3/29 anonim ***** válasza:
az oroszlánnak 10 alkalomból háromszor sikerül a vadászat! amit írtál az pont ilyen. a nagy számok törvénye és az oroszlán alapján ha sokat próbálkozol csak idő kérdése, hogy sikerrel járt. aki ennyire bepróbálkozós az azért teszi mert hosszú távon jól jön ki a dologból. ír napi 20-30 üzenetet és legalább egyszer más nővel kú*r a héten!
2015. okt. 19. 11:50
 4/29 A kérdező kommentje:

Igen... Hasonló a helyzet...

De a legmegdöbbentőbb az amikor olyan dolgokról kezdenek írni ami még írmagjában sem közelíti meg azt amit én keresek...

Isten látja lelkemet, nem vagyok prűd, de amiket írnak, az egyszerűen undorító...

2015. okt. 19. 11:52
 5/29 anonim ***** válasza:

Hidd el, ugyanezt kapom én is. :) Azért csinálják ezt, mert nagyon kevés a nő és próba-szerencse alapon működnek, plusz vannak, akik már annyira kétségbeesettek, vagy tényleg buták...

Volt, hogy normálisan elutasítottam erre jött a r.i.bancozás és a többi... Vagy a másik, hogy már háromszor szépen, türelmesen leírtam, hogy nem érdekel, de csak azért is próbálkozik...

Hát ez van, kincskeresés.. :)

2015. okt. 19. 11:56
 6/29 anonim ***** válasza:

Én pont most kaptam egy ilyen oldalon üzenetet, hogy jaj de szép vagy stb...

Mire elutasítom a flörtöt, mert cirka 15 évvel lóg ki az életkor ideálból.

Erre jön az üzenet, hogy sz@rjak sünt, jó nagyot :D

Az ilyen mindennapos.

2015. okt. 19. 12:02
 7/29 A kérdező kommentje:

És te hogy kezeled őket?

Alapvetően egy türelmes típusú nő vagyok, de kezd elfogyni...

2015. okt. 19. 12:03
 8/29 A kérdező kommentje:
Nem semmi... Én még csak ucca sélli rűhhess hüje k... /És ezt így írta / voltam... :)
2015. okt. 19. 12:08
 9/29 anonim ***** válasza:

Ha türelmes vagyok, akkor visszaírok, hogy nem fér bele az ideálba, persze akkor meg jön, hogy deeee legyen már kivétel, meg hogy ő lelkes, meg így megdug, meg úgy.

De általában kap egy tiltást, mert érthetetlenek.

2015. okt. 19. 12:12
 10/29 A kérdező kommentje:
Volt olyan, hogy valaki normális is írtírReménykedhetek?
2015. okt. 19. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!