Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha feladok egy szexpartner keresőben egy hirdetést és konkrétan leírom, hogy kit, mit keresek, hogy mit tudok nyújtani és, hogy mit várok cserébe akkor azt miért nem értik meg a férfiak?
Nem vagyok már mai csirke,és az is igaz, hogy nem csináltam még ilyet, de azt gondoltam, hogy ha konkrétan leírom, hogy mit szeretnék, hogy milyen férfit keresek akkor azt megértik.Konkrétan tudom, hogy mit szeretnék, hogy mire vágyom és ezt le is írtam. Ehhez képest olyan leveleket kapok, hogy a hajam égnek áll. Vajon miért nem találok valakit, valaki hasonlót mint amit keresek? Miért csak az aberált barmok találnak meg?
Részemről nem túl sokat várok, de ha már azt sem értik meg amit leírtam, az nagyon elszomorít.
Vagy lehet, hogy rossz helyen keresgélek?
Kérem, hogy normálisan szóljatok a témához. Köszönöm!
El tudod küldeni, hogy milyen szöveggel tetted fel?
Érdekelne.
Engem is érdekelne.
A hülyéket meg töröld ki vagy tiltsd le és majd lesz aki bejön.
Akit érdekel, írjon privit. Elküldöm.:)
Wanda7
Én onnan menekültem.... :/
Egy hely van az online világban ahol a perverzek, aberráltak, nimfomániásak,fetisiszták összegyűlhetnek és egymásra találhatnak: az pedig nem más mint a szexualitással foglalkozó oldalak és fórumok.
Így nagy eséllyel találkozol velük ha ilyen helyen "mozogsz".
Amikor le van írva hogy hetero vagy.S tele van a postafiókod, nem kívánatos levelekkel.Na az is egy picit bosszantó!
A non plusz ultra meg az,amikor nem a valódi nemi identitását tünteti fel a levélíró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!