Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha feladok egy szexpartner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha feladok egy szexpartner keresőben egy hirdetést és konkrétan leírom, hogy kit, mit keresek, hogy mit tudok nyújtani és, hogy mit várok cserébe akkor azt miért nem értik meg a férfiak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok már mai csirke,és az is igaz, hogy nem csináltam még ilyet, de azt gondoltam, hogy ha konkrétan leírom, hogy mit szeretnék, hogy milyen férfit keresek akkor azt megértik.Konkrétan tudom, hogy mit szeretnék, hogy mire vágyom és ezt le is írtam. Ehhez képest olyan leveleket kapok, hogy a hajam égnek áll. Vajon miért nem találok valakit, valaki hasonlót mint amit keresek? Miért csak az aberált barmok találnak meg?

Részemről nem túl sokat várok, de ha már azt sem értik meg amit leírtam, az nagyon elszomorít.

Vagy lehet, hogy rossz helyen keresgélek?

Kérem, hogy normálisan szóljatok a témához. Köszönöm!

2015. okt. 19. 11:35
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
A vicc az egészben, hogy ezen az oldalon találtam végül szexpartnert :D:D
2015. okt. 19. 12:33
 12/29 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet. Legutóbb két feltételem volt, azt gondolván, hogy ez azért elég érthető. Az egyik az életkor, a másik, hogy legyen független. Na, az engem megkeresők 50%-a 25 évvel tért el az általam megszabott kortól, 40%-a meg nős volt.

Szerintem a többség el sem olvassa, hogy mi van az adatlapodra írva. Nő, mindegy, lyuk-lyuk, darázs ne legyen benne, próbálkozzunk alapon ír. Aztán az elutasító választ rosszul fogadják, vagy leáll alkudozni, mert a nem az nem egyértelmű, hogy nem, vagy elkezd sértegetni.

Egyébként jó hírem is van, abból a fennmaradó 10%-ból lehet válogatni, csak türelem kell hozzá. Nekem jött már össze nagyon szép, tartós kapcsolatom szexpartner kereső oldalról.

2015. okt. 19. 12:36
 13/29 A kérdező kommentje:

12/13

Melyik ez az oldal? :)

2015. okt. 19. 12:40
 14/29 anonim ***** válasza:
Itt, a gyakorin :D
2015. okt. 19. 12:41
 15/29 A kérdező kommentje:
Ugye most viccelsz? :)
2015. okt. 19. 12:42
 16/29 anonim ***** válasza:

A férfiak többsége teljesen kiéhezett az ilyen jellegű oldalakon, ezért mindenkinél bepróbálkoznak, aki tetszik nekik. 1-2-nél még össze is jön a dolog.

Igazából mindenfajta társkeresés ebből áll: Kiválogatni azt, ami szimpatikus. Ha az illető úgy írt, hogy egyértelmű volt számára, hogy nem passzoltok, akkor igazából szerintem felesleges válaszolnod is. Pasiként, ha ráírnék egy nőre, aki 30-as pasit keres, hogy 23 vagyok, DE komoly, akkor egyáltalán nem érezném jogosnak a sértődést azért, mert a másik fél nem ír vissza. (Mondjuk, ha fent lennék társkeresőn, akkor venném a fáradtságot, hogy elolvassam, kinek is írok. Mindkét félnél csak időpocsékolás.)

Írd ki ide is, hogy mit szeretnél, egészen biztos vagyok benne, hogy özönleni fognak a perverz levelek! :D

2015. okt. 19. 12:43
 17/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de a perverzekből egyenlőre elég.. :)

Normálisat szeretnék. :)

2015. okt. 19. 12:45
 18/29 A kérdező kommentje:

Wanda7

Melyik oldalon?

2015. okt. 19. 12:53
 19/29 anonim ***** válasza:

Nem, nem viccelek :D én se hittem volna.

Írt egy válaszomra, elkezdtünk beszélgetni, és kiderült, hogy közel lakik, jól néz ki :D

2015. okt. 19. 12:54
 20/29 A kérdező kommentje:

:))

Akkor van még remény... :)

2015. okt. 19. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!