Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mai lányok ilyen könnyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai lányok ilyen könnyen kezelik a szexet? Akár érzelem nélküli szexpartner vagy egyéjszakásokban benne vannak?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és azt tapasztalom hogy a mai lányok akik nálam fiatalabbak, nagyon könnyüvérüek. Valamiért engem ez zavar pedig nem vagyok prűd, de volt barátnőm 18 évesen 10 pasival lefeküdt, egy lány barátom meg 21 évesként már vagy 20 pasival volt. A legtöbb lány ilyen? Főleg a szép lányok akiknek nincs kapcsolatuk, és bárkit megkaphatnak azok csinálják ezt?
2015. okt. 18. 22:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%
A szepeket sokan dongetik, de ez azt is mutatja hogy IQ nuku:)
2015. okt. 18. 22:34
 2/17 anonim ***** válasza:
24 evesen hat ferfival voltam. Es ezt is soknak tartom..
2015. okt. 18. 22:37
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére valamennyire így van. A szex ugye nyugtató hatású. Ha kevesebb ilyen lány lenne, sokkal több agresszív ember lenne a világban.
2015. okt. 18. 22:37
 4/17 anonim ***** válasza:
18%

inkább most élje ki magát mint később mikor komoj pasija lesz

idétlenek

mindenkinek jo ez és ez kell nekik

tapasztalat szerzésre stb

2015. okt. 18. 22:38
 5/17 anonim ***** válasza:
14%
Én úgy vagyok, hogy a szex jó, miért ne élvezhetném szabadon simàn szexkapcsolatban.
2015. okt. 18. 22:41
 6/17 anonim ***** válasza:
A mai lányok könnyebben kezelik ezt, mint a nem maiak, az biztos. :)
2015. okt. 18. 22:47
 7/17 anonim ***** válasza:
56%
Bár én 18 éves vagyok és még szűz, egy pasival sem feküdtem le, de ezt a hozzállást sosem értettem. A szüzességemet természetesen nem fogom csak úgy odaadni bárkinek, olyan fiú lesz az első, akit szeretek, ő is szeret, megbecsül és megbízom benne. Azonban koránt sem biztos, hogy ezzel a bizonyos fiúval életünk végéig együtt leszünk. Aztán, ha szingli leszek és szexelni támad kedvem és vevő is akad rá, aki nekem szintén bejön, akkor miért ne lehetne? Persze, az ilyen 13-14 éves kislánykák szerintem még nem értek meg erre a dologra, de talán egy 16 vagy inkább 17 éves lány már elkezdhet nemi életet élni. Mi lányok is emberek vagyunk, mi is megszoktuk kívánni a szexet ugyanúgy, mint a férfiak. Ha a férfiak kiélik magukat, akkor mi nők miért ne tehetnénk? Ha pedig nehezen kaphatóak lennénk és alig lehetne minket ágyba rángatni, akkor meg az lenne a baj. És most majd jöttök azzal, hogy amelyik kulcs minden zárat kinyit, az egy jó kulcs, de amelyik zárat minden kulcs kinyit az egy nem túl jó zár. Én azt gondolom, hogy ez csak magyarázat arra, hogy a fiúk bármelyik lányt megdönthetik és ők szabadon szexelhelhetnek, amíg mi csak szépen üljünk a babérjainkon és legyünk "jó zárak". Én azt mondom, hogy mi is emberek vagyunk, mi is szeretjük a szexet, szabad világban élünk és örüljünk neki, hogy ebbe a korba születtünk. Én nem ítélem el azokat a lányokat, akik szinglik és szintén szingli fiúkkal bonyolódnak egyéjszakás kalandba.
2015. okt. 18. 22:59
 8/17 anonim ***** válasza:
37%
7: pacsi :)) én ezt mondom régóta, erre rögtön r ibanc leszek pff
2015. okt. 18. 23:03
 9/17 A kérdező kommentje:
7es teljesen jogos amit irsz ezzel nincs is bajom csak szerintem azért legyen egy határ, az hogy korombeli lány több mint 20 pasival volt én meg 2 csajjal az azt is mutatja hogy én béna lennék de róla is ad egy képet szerintem
2015. okt. 18. 23:04
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy se értem miért partner számba nézik, hogy valaki béna e. És aki évekig kapcsolatban van, de addig többet szexel, mint más összesen 20 partnerrel?
2015. okt. 18. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!