Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők akik fönt vagytok szexpart...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők akik fönt vagytok szexpartner keresőn?

Figyelt kérdés

Vannak itt nők akik fönt vannak szexpartner keresőn?

Ti milyen szempontok alapján találkoztok onnan.

Én egy kimondottan sportos férfi vagyok, és van fönt egy képem amin a felsőtestem látható. Ha valamelyik hölgyet érdekli a kérdés eldöntéséhez privátban szívesen átküldöm. Szóval egy rendes kép. Értelmes, intelligens férfinek tartom magam, van egy normálisan kitöltött adatlapom, ami nem fél mondat, nincsenek benne helyesírási hibák. Mégse válaszol ott KB a nők 99% a megkeresésre.

Szóval nők milyen férfit kerestek ti ott, ha nem egy aránylag elég jól kinéző, értelmes férfit?

Vagy lehet nem is keres ez ilyen oldalakon igazából a nők legnagyobb része senkit, csak elvannak ott fönt, mint hal a vízben?

2015. szept. 28. 18:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Akik szexpartnerkeresőn fent vannak, és nők, azok mind fizetősek. Gondolkozz: szerinted van olyan nő, akinek ha dugni támad kedve, nem talál magának partnert 5 perc alatt bárhol?
2015. szept. 28. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Én fent voltam, nemrég töröltem magam, mert találtam :D

Igazából én azt nézem, hogy mit ír.

Tehát a több száz megszopatnálak között néha van egy értelmes :D

2015. szept. 28. 18:43
 3/12 anonim ***** válasza:
1. Én pl. rengeteget dolgozok, és mint írtam szex előtt szeretném kiismerni a partneremet, sokkal jobb, ha előtte letisztázzuk, hogy ki mit szeret.
2015. szept. 28. 18:45
 4/12 A kérdező kommentje:

1-es.

Elviekben vannak azok a szexpartner keresők ahonnan ki is tiltják aki fizetős szolgáltatást kínál, szóval kizárólag szimpátia alapján menne a szexpartner keresés.

2015. szept. 28. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:

1esnek nincs teljesen igaz, de tényleg nagyon kevés nő van, aki nem tényleg partnert keres, a fent vázolt okok miatt.

Ja és a pasik többsége akik szexpartnerkeresőn vannak fent, tényleg kuka! Kinézettől függetlenül.

2015. szept. 28. 18:48
 6/12 anonim ***** válasza:
#4 Akkor az ilyen oldalakon 100 férfira jut max. 1 nő, aki nem fizetős, és komolyan is gondolja.
2015. szept. 28. 18:48
 7/12 anonim ***** válasza:
54%

Hát, ha kitiltja a fizetős nőket, akkor nem lesz nő az oldalon.

Ha egy nő szexet akar,igen hamar talál magának erre partnert,és nem kell interneten ismeretlen valakinek írogatni.

Nekem volt egy barátnőm, aki volt fent ilyen oldalon. Ronda volt és eszméletlen kövér. Ő boldog volt, hogy milyen jó pasikat talál ott magának. De ő nem kért pénzt. Szerinted ha olyan nagy a választék, akkor egy ilyen nő miért válogathat?

2015. szept. 28. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:
87%
Én már csak azt nem értem, kérdező, ha már olyan nagy adonsz vagy, és még intelligens is, akkor hogyhogy nem találsz az életben (szex)partnert?
2015. szept. 28. 19:00
 9/12 electroman75 ***** válasza:
Én felvetném még azt a verziót is hogy eddig csak a te saját szemszögedből ismerünk: sportos, normális, frankó adatlap stb,stb. De ez mind mind a te véleményed magadról! Lehet hogy nők nem így látják ezt. A 99%-os nem válaszolás erre enged következtetni.
2015. szept. 28. 20:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Én is használtam régebben ilyen oldalakat és számomra a legfontosabb a nekem küldött üzenet minősége volt...ha tetszett,amit írt,visszaírtam.Nem kell regényt írni magadról,csak egy pár sort arról,hogy miért keresel partnert,mi a célod (szexkapcsolat,hosszabb távú kapcsolat,stb.),esetleg pár szót a szexuális "dolgaidról" (mire vágysz,milyen nőt keresel,...).Ha mindezt igényesen tálalod,szerintem a legtöbb nő pozitívan értékeli...én legalábbis így tettem. :) Remélem tudtam segíteni! Sok sikert! :)
2015. szept. 28. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!