Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik fönt vagytok szexpartner keresőn?
Vannak itt nők akik fönt vannak szexpartner keresőn?
Ti milyen szempontok alapján találkoztok onnan.
Én egy kimondottan sportos férfi vagyok, és van fönt egy képem amin a felsőtestem látható. Ha valamelyik hölgyet érdekli a kérdés eldöntéséhez privátban szívesen átküldöm. Szóval egy rendes kép. Értelmes, intelligens férfinek tartom magam, van egy normálisan kitöltött adatlapom, ami nem fél mondat, nincsenek benne helyesírási hibák. Mégse válaszol ott KB a nők 99% a megkeresésre.
Szóval nők milyen férfit kerestek ti ott, ha nem egy aránylag elég jól kinéző, értelmes férfit?
Vagy lehet nem is keres ez ilyen oldalakon igazából a nők legnagyobb része senkit, csak elvannak ott fönt, mint hal a vízben?
Én fent voltam, nemrég töröltem magam, mert találtam :D
Igazából én azt nézem, hogy mit ír.
Tehát a több száz megszopatnálak között néha van egy értelmes :D
1-es.
Elviekben vannak azok a szexpartner keresők ahonnan ki is tiltják aki fizetős szolgáltatást kínál, szóval kizárólag szimpátia alapján menne a szexpartner keresés.
1esnek nincs teljesen igaz, de tényleg nagyon kevés nő van, aki nem tényleg partnert keres, a fent vázolt okok miatt.
Ja és a pasik többsége akik szexpartnerkeresőn vannak fent, tényleg kuka! Kinézettől függetlenül.
Hát, ha kitiltja a fizetős nőket, akkor nem lesz nő az oldalon.
Ha egy nő szexet akar,igen hamar talál magának erre partnert,és nem kell interneten ismeretlen valakinek írogatni.
Nekem volt egy barátnőm, aki volt fent ilyen oldalon. Ronda volt és eszméletlen kövér. Ő boldog volt, hogy milyen jó pasikat talál ott magának. De ő nem kért pénzt. Szerinted ha olyan nagy a választék, akkor egy ilyen nő miért válogathat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!