Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Magántanítványból szexpartner?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magántanítványból szexpartner?

Figyelt kérdés

23 éves srác vagyok és egy 18 éves csajnak adok magánórákat. Eddig csupán kétszer találkoztunk, de nagyon jól elvagyunk egymással, szinte már barátok vagyunk. Azt is tudja, hogy én egy barátság extrákkal dologra vágyom, ő is szingli és nem tűnik annak a konzervatív fajtának. Szóval momentán amikor együtt minden klappol. Én jelenleg tényleg csak barátság extrákra vágyom, hogyan kérdezzem meg tőle? Van valakinek építőjellegű ötlete?

Köszönöm:)

2015. szept. 1. 19:06
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Ne kérdezd meg szerintem. Ő a tanítványod, a dolgod az, hogy tanítsd. Ha akar valamit, majd lép...
2015. szept. 1. 19:08
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az elsővel :) Illetve még talán annyit tudnék javasolni, hogy próbálkozz kétértelmű célzásokkal...akár poénosabbra véve a dolgot. Hogy ne az legyen a dolog lényege, hogy benne lenne-e veled, hanem hogy alapon érdekelné-e a dolog.
2015. szept. 1. 19:10
 3/21 A kérdező kommentje:
igen, ez is egy járható útnak tűnik, köszönöm az eddigi kommenteket, szívesen fogadok továbbiakat is.:)
2015. szept. 1. 19:10
 4/21 A kérdező kommentje:
és ti milyen jelzéseket küldenétek felé, ami sem túl diszkrét nem lenne, sem túl témát elkerülő?
2015. szept. 1. 19:15
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
hát konkrétan finom célzásokat kéne tenni, hogy milyen jó lenne ha egy kicsit tovább maradna, nézzetek egy filmet...menjetek el sörözni egyet de közben akár dicsérgetheted a testét is...hogy vegye a lapot, de azért ne tolakodásnak érezze!
2015. szept. 1. 19:18
 6/21 A kérdező kommentje:
hogy ez eddig nem jutott eszembe, köszönöm ;)
2015. szept. 1. 19:20
 7/21 anonim ***** válasza:
mit tanítasz neki? :D
2015. szept. 1. 19:31
 8/21 A kérdező kommentje:
ez mennyire releváns, hogy mit tanítok? :P
2015. szept. 1. 19:33
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
Nos... ha pl nyelvet, finoman megkérdezheted, pl angolul, "How about we become a little-bit more intimiate?" :D
2015. szept. 1. 19:38
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez jó :D Meg aztán csak úgy megjegyezni, hogy mennyire fontos fejleszteni a nyelvtudást... ;) :D
2015. szept. 1. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!