Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai lányok ilyen könnyen kezelik a szexet? Akár érzelem
nélküli szexpartner vagy egyéjszakásokban benne vannak?
2015. okt. 18. 23:07
Én 14 vagyok és meg se fordult a fejemben hogy elvesszem vagy valami, de a korosztályomtol egyenesen rosszul vagyok és már féltem a még gondolatban se lévő lányomat.
2015. okt. 18. 23:09
7- es vagyok, már írtam egyszer, de most vagy nekem nem jeleníti meg vagy nem küldte el vagy én nem tudom xD Hát ez érdekes. Na mindegy :D Azt mondod ezzel nincs gondod, amit írtam, de... akkor mivel van? :D Nem értem. Túl soknak találod a pasik számát akikkel a csaj lefeküdt, a tiédet pedig túl kevésnek? Jobban örülnél, ha fordítva lenne, mi? :D:D Na de legyünk komolyak. Khm.. Ezt talán privátba kellene leírnom, de most már mindegy xD Szóval szerintem neked kicsit bántja a férfi büszkeségedet, hogy: "Basszus! Velem kb. egyidős és már ennyi szexélménye volt? Nekem meg csak kettő?" Tehát remélem kezded kapizsgálni mire gondolok. Ha nem így van akkor ne haragudj, de én így látom. És különben sem az határozza meg az embert, hogy hány személlyel szexelt eddigi életében, ettől nem lesz sem több, sem kevesebb. Ha pl. egy csajnak jó a humora, akkor 20 pasi után is jó humora lesz, ugyanúgy megfogja nevettetni az embereket. Én meg még egy sráccal sem voltam, akkor most forduljanak el tőlem a barátaim, mert gáz vagyok? Ugyan már. Nem ez a mérvadó egy kapcsolatban, sem szerelmiben, sem barátiban.
2015. okt. 19. 00:06
Én azt nm értem, hogy kapcsolódik össze a szexuális életem az IQ-val.
Akkor a sok nőgyűlölő szűz pasi szellemileg felettem állna, mikor egy épkézláb beszélgetést se képesek fenntartani idegroham és szitkozódás nélkül, de még ahhoz is elviselhetetlenek, hogy nőt találjanak?
Vagy ha orgazmus közben primfaktorizálok, akkor kiváltom az alacsony IQ-kártyát? Esetleg minden szex után írjak tesztet? Ha szexelek, akkor minden egyes lökéssel csökken az IQ-m? Milyen gyorsan? Lökésenként átlag hány ponttal? Vagy azt is én számoljam ki orál közben?
2015. okt. 19. 00:41
Az egyes IQ fetisiszta válaszára reagáltam amúgy.
2015. okt. 19. 00:42
hát zavarjon te észlény... bezzeg az én koromban, akkor még internet se volt, hogy a seggüket mutogathatták volna a neten...
2015. okt. 19. 01:24
Szerintem ebben a korosztályban régebben is elég sok ilyen lány volt, lehet, hogy azoknak a lányairól írsz éppen :)))
Nem hiszem, hogy ez olyan nagy probléma lenne. Azért sem, mert közben meg ugyan úgy vannak olyan lányok is, akik egyáltalán nem élnek olyan aktív nemi életet, vagy egyáltalán nem is.
A szépségnek ehhez túl sok köze nincs szerintem, talán annyi, hogy a szebbeket többen környékezik meg. De ebből nem következik egyenesen az, hogy a szebb lányok többet is szexelnek.
42F
2015. okt. 19. 05:17
Kapcsolódó kérdések: