Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem lenne a baj? Túl furák az elvárásaim? (leírom őket lent) 21/L
Szépen összefoglaltad. Én sokáig ilyen voltam, de néhány évvel ezelőtt megváltoztam. Nem ok nélkül.
Azóta sokkal komorabb ember vagyok, és sokkal többet foglalkozom a gondolataimmal, mint a testemmel.
Ébredj fel kislány! ;)
Bár őszintén kívánom, hogy találj magadnak egy ilyen srácot, de aztán ne nyavalyogj, ha közös mozi helyett edzésre megy. Vagy ha a közös palacsintázásnak azért lőttek, mert most épp ő tömegnövel...;)
Én ilyen vagyok, bár annyira rettenetesen izmos nem vagyok, de igyekszem :D
A cigit rühellem, alkoholt nagyon ritkán iszom, bulikba nem járok inkább jobban szeretek beülni valahova a haverokkal
Vágyam az van rengeteg, igaz nem mindegyik megvalósítható :D Legalábbis még nem...
És legutolsósorban nagyon vágyom már egy lányra akit szerethetek 23/f de gondolom itt nem ismerkedsz :D
Ezért te cserébe mit tudsz nyújtani?
Az izmos résznél kibuknék, amúgy is, a felsorolásból, e kiváncsi vagyok, csak kommenteket jöttem olvasni ;)
26/F
Kérdező, első körben honnan jön az hogy baj van veled? Vagy csak annyi a gond, hogy nem találod a fent körülírt srácot?
Hozzátenném, attól hogy valaki kitartó és törődik magával, nem lesz egy csapásra, sőt talán hosszú távon sem kifejezetten izmos. (egyébként érdekes, hogy ezzel kezdted és rögtön magyarázod is :)
Nyilván létezik olyan férfi, akire még te is azt mondanád hogy minden stimmel, de felmerül a kérdés, őneki vajon te jó parti lennél? Mert ha kedves, jószívű, nyitott, csinos, értelmes lány vagy, mindezek az elvárások nagyon rendben vannak és én magam sem görcsölnék rá hogy jaj, csak megfeleljek neked :)
26F
Törődjön a testével tehát napi 2 órát legyen a teremben 1-et pedig utazzon oda vissza.
A meló 8 óra legalább és 1 óra oda vissza ez 12 óra.
Ezután ugyebár főzzön ami legalább 1 óra megint, fürödjön és egyen ez is legyen 1 óra. Ergó marad 2 órája ami a szabadideje...
Legyenek vágyai és céljai... ergó akarjon vezető pozícióban lenni amihez vagy egy saját dolga van és abba öli a rengeteg időt, vagy a munkába és abban nem napi 8 óra lesz...
Vágyjon a kalandokra? De most komolyan világot lásson vagy ez mit jelent? Ha valakinek céljai vannak az alá rendeli a szabad idejét.... amíg legalább el nem éri.
Te egy olyan pasit képzelsz el akinek egy nap 36 óra legalább ha nem 48...
Azért elárulhatnád hogy te hogy is gondoltad ezt...
Illetve gondolom te is vezető pozícióban vagy és tudod hogy az mennyi papír munka... áhh nem dehogy is. Kitaláltad magadnak a tökéletest a sok szabadidődben és azt hiszed ő meg is lesz...
Ha nem vagy topmodell és nem fogsz ki egy iszonyat gazdag palit (focista vagy újgazdag) akkor erre esélyed se lesz...
De remélhetőleg te is olyan vagy mint amilyet leírtál hogy neked jó lenne és talán akkor 1.000.000 az 1-hez hogy megtalálod ugyan ezt férfiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!