Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom b. uzi vagy nekem vannak túl nagy elvárásaim?
Figyelt kérdés
Elnézést a csúnya fogalmazás miatt,de eszméletlenül mérges es csalódott vagyok. A párommal 8 éve vagyunk együtt,mindketten 26 évesek vagyunk. Én nem vagyok egy unalmas,szokványos lány,szeretem megadni a módját a szexnek,szeretem,ha nem egyhangúak az együttléteink. Semmi extrára nem kell gondolni,csak egy kis borozás,beszélgetés,néha ártatlan szerepjátékok,ilyenek. Minden vágyamról tud,mindent elmondok neki,hogy mit hogy szeretek es természetesen azt is figyelembe veszem,hogy neki mi a jo. De őt az teljesen hidegen hagyja,hogy en mit szeretnek. Soha,egyetlen egy alkalommal se várt például egy üveg borral,hogy gyere drágám legyen egy jo esténk. Bármit is csinálunk,ami több annál,mint hogy az ágyunkban a szokásos módon szexelünk egyet,az mind az en szervezésem. Hetente kétszer elmondom kb neki,hogy néha dobjuk mar fel az életünket apróságokkal,de hiába,SEMMIT nem tesz. Nem tudom,hogy másoknál ez hogy van,hogy ez teljesen normális,csak en dramatizálom túl vagy érthetőek a nem mindennapi vágyaim?
Meg kéne neki mondanod, hogy ez így neked nem jó, változtasson, mielőtt mással tennéd meg amit vele akarsz.
2016. febr. 28. 21:03
3/27 anonim válasza:
Csak szimplán lusta dög. Szólj rá, hogy kezdjen el változtatni, vagy keresel mást - általában már ez is motiválni szokta az ellustuló embereket.
2016. febr. 28. 21:06
4/27 anonim válasza:
csak én nem értem, miből jött a következtetés, hogy meleg a párja? :D
5/27 A harmadik szem válasza:
Teljesen objektíven azt tudom mondani, hogy ez egy rossz jel. Ha szabad megkérdeznem, mennyire különbözik/hasonlít az érdeklődési körötök? Esetleg az előtt mielőtt összejöttetek?
6/27 A kérdező kommentje:
Sajnos már sokszor elmondtam neki,akkor megígéri,hogy változik,de nem történik semmi. Epp ma kérdeztem tőle,hogy nem kíván,nem akar velem együtt lenni vagy mi a baj? De azt mondja nincs baj,egyszerűen neki nem szoktak eszébe jutni ezek a dolgok,hogy esetleg egy "sima" szexen kívül van más is es en néha azt a "mást" szeretném.
2016. febr. 28. 21:08
7/27 anonim válasza:
22 éves Férfiként mondom, bár még nem vagyunk olyan régóta együtt mint ti, 4 a barátnőmmel ez bizony érdekes kérdés. Hidd el ezek semmik az én fantáziámhoz képest, amit a szerelmem legalább akkora örömmel vesz. Néha az az érzésem én vagyok hozzá képest "lassú"
1.kerdes: a barátod régóta ilyen, amikor megismerted, vagy azóta változott meg és ha igen milyen gyorsan?
Fontos, mert ha eleve ilyen akkor nincs probléma, ilyen férfit választottál. Ha lassan vált "unalmassá" egyszerűen befásult. Ha gyorsan, akkor el kell gondolkodni van e másik nő a képben, vagy csak nem úgy érez irántad ahogy eddig.
2016. febr. 28. 21:08
8/27 anonim válasza:
Én is egyetértek az előttem szólóval, beszél ezt meg vele, és ne úgy, hogy közben tvzik vagy mással foglalatoskodik. Tedd fel neki a kérdést, hogy szeretne-e tenni ezért a kapcsolatért vagy csupán azért van még melletted, mert úgy a kényelmes neki.
Én srácként mondom, hogy eddig akármennyi ideig jártam egy lánnyal, mindig igyekeztem a kedvére tenni. Minden nap (és még a plafon se szakadt rám a kijelentéstől)...
Ha a párod nem szeret adni, csak kapni, akkor az már régen nem a legjobb még 8 év után se...
24F
2016. febr. 28. 21:11
9/27 A kérdező kommentje:
Azt gondolnám,hogy általában egy egészséges hetero férfinak bejönne az,hogy ilyen párja van,nyilván dühből írtam azt,ahogy az elején írtam is :)
Sajnos nagyon megalázónak érzem,hogy folyamatosan szexért kell "könyörgöm".
Az érdeklődési körrel nincs amúgy baj más dolgokban,de a szexben nagyon különbözünk :(
2016. febr. 28. 21:12
10/27 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy bármi baj lenne a szexuális orientációjával. Még csak nem is rosszindulatból csinálja szerintem. Egyszerűen ő ilyen valószínűleg. A szex terén nem hozzák lázba a különlegesebb dolgok, és nem is jutnak eszébe ilyenek magától soha, mert nem vágyik rájuk. Szerintem nincs baj vele amúgy, nem vagyunk egyformák. A gond az, hogy te meg igényelnéd, és hogy ennyire nem illetek össze...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!