Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom b. uzi vagy nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom b. uzi vagy nekem vannak túl nagy elvárásaim?

Figyelt kérdés
Elnézést a csúnya fogalmazás miatt,de eszméletlenül mérges es csalódott vagyok. A párommal 8 éve vagyunk együtt,mindketten 26 évesek vagyunk. Én nem vagyok egy unalmas,szokványos lány,szeretem megadni a módját a szexnek,szeretem,ha nem egyhangúak az együttléteink. Semmi extrára nem kell gondolni,csak egy kis borozás,beszélgetés,néha ártatlan szerepjátékok,ilyenek. Minden vágyamról tud,mindent elmondok neki,hogy mit hogy szeretek es természetesen azt is figyelembe veszem,hogy neki mi a jo. De őt az teljesen hidegen hagyja,hogy en mit szeretnek. Soha,egyetlen egy alkalommal se várt például egy üveg borral,hogy gyere drágám legyen egy jo esténk. Bármit is csinálunk,ami több annál,mint hogy az ágyunkban a szokásos módon szexelünk egyet,az mind az en szervezésem. Hetente kétszer elmondom kb neki,hogy néha dobjuk mar fel az életünket apróságokkal,de hiába,SEMMIT nem tesz. Nem tudom,hogy másoknál ez hogy van,hogy ez teljesen normális,csak en dramatizálom túl vagy érthetőek a nem mindennapi vágyaim?
2016. febr. 28. 21:01
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Lassan lett ilyen,az első pár évben benne volt a "hülyeségeimben". Sokszor beszéltem mar vele erről,mindig megbánja,hogy ilyen figyelmetlen velem es ígér fűt-fát,aztán nem történik semmi. Eddig sírtam,kerestem magamban a hibát,teszek minden nap azért,hogy jol nézzek ki,hogy szépnek lásson,de úgy érzem,hogy most mar betelt a pohár. Pár perce elmondtam neki,hogy en nem fogok többet erről beszélni,mert kb 100x elmondtam mar mindent,akkor egyszerűen csak ne szexeljünk,ha neki igy jo,mert nekem elegem van. Erre elkezdett KRESZ szabályokat olvasni. Hát ez van :(
2016. febr. 28. 21:19
 12/27 anonim ***** válasza:

21:08-as vagyok.

Ülj le vele beszélgetni. De ha akarod és meg tudod csinálni vesd bele magad a szervezésbe és érd el hogy legalább egy napra otthon legyetek mind a ketten. Vegyél fel valami pusztítóan szexi ruhát, de tényleg olyan igazán jót. A többit a fantáziádra bízom

Ha Normális férfi, hidd el, jó lesz.

Kezdetnek nem rossz,

Előbb utóbb viszont hosszútávon kell gondolkodni és beszélni a fejével

2016. febr. 28. 21:20
 13/27 anonim ***** válasza:
39%
És most tőlünk mit vársz?
2016. febr. 28. 21:46
 14/27 A kérdező kommentje:
Semmit nem várok tőletek. Nyilván az ismerőseimmel nem fogok erről beszélni, nem fogom megkérdezni a barátnőimtől,hogy náluk ki mit szeret vagy nem szeret az ágyban es a másik fél hogy reagál az adott vágyakra. Mivel ő az első es egyetlen párom életem során minden téren,ezért nem tudom másokhoz sem viszonyítani,nem beszélek más férfiakkal ilyen témákról es nem tudom,hogy az én vágyaim,elvárásaim mennyire számítanak különlegesnek . Szoval csak véleményeket vártam,hogy másoknál hogy mennek ezek a dolgok.
2016. febr. 28. 21:55
 15/27 anonim ***** válasza:
28%

Aha. És Szerinted másik történetei megoldást nyújtanak a problémádra? Ezért nem kell huzamosabb ideig leragadni az elsőnél.

Mielőtt nekem esnél, azért kérdeztem mert ha állításod szerint Ennyire nem partner akkor nem tudom, higy mi miket írhatnánk.

2016. febr. 28. 21:58
 16/27 A harmadik szem ***** válasza:
Nyilván az elején nem volt probléma, hisz olyankor teljesen megegyezik mindkettőtök: Csak ti, és a kapcsolatotok és az izgalom jártok egymás eszében. Ahogy ez idővel egyértelművé és megszokottá válik (az, hogy vagytok egymásnak) egy NAGY közös pont eltűnik egymás fejéből, és ilyenkor jelentkeznek a hasonló problémák.
2016. febr. 28. 22:02
 17/27 anonim ***** válasza:
30%

De ha te akarod ezeket és ő nem, akkor miért neki kellene ezeket megszervezni meg csinálni. Nem egyszerűbb venni neked egy üveg bort, mint itt rinyálni? Alapvetően olyat akarsz tőle, ami neki nem fontos. Akkor neked kell aktívnad lenni.

Ez meg, hogy itt leb. uzizod...

Kicsit az az érzésem, hogy elege lehet már belőled, hogy folyton valamivel cseszegeted.

2016. febr. 28. 22:06
 18/27 anonim ***** válasza:
Aszexuális lett! Vagy volt mindig is.Kár ezen vitázni.
2016. febr. 28. 22:14
 19/27 anonim ***** válasza:
25%
Egy látens meleggel élsz együtt. Az igazi férfiak nem itt kezdődnek, ha tudni akarod hol, kérdezz privátban!
2016. febr. 28. 22:56
 20/27 anonim ***** válasza:
#20 nyilván az igazi férfiak a gyakorin csajoznak... lol
2016. febr. 28. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!