Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom b. uzi vagy nekem vannak túl nagy elvárásaim?
Hihetetlen, hogy egyes válaszolók olyan szavakkal dobálóznak, hogy aszexuális és látens homokos miközben azt se tudják mit jelentenek.
Na és persze itt vannak, akim ajánlgatják magukat. Ez már tényleg a legalja.
15. válaszoló. Eszem ágában sem volt neked esni, nem azért tettem fel egy kérdést,hogy utána bárkinek is bármi rosszat írjak. Epp ellenkezőleg,mindenkinek köszönöm a válaszokat.
17. válaszoló. En aktív vagyok,ahogy mar írtam is,mindig mindent en szervezek meg,nem csak rinyálok,csak egyszerűen jol esne,ha ő is részt venne ezekben,valahogy en ezt férfias dolognak tartom. Néha jo lenne az embernek hátradőlni,élvezni a helyzetet es jo lenne egy gyenge nőnek lenni.
Na mindegy,ahogy írtam is,kiváncsi voltam arra,hogy vannak-e mások hasonló helyzetben es ha igen,akkor azt hogyan kezelik.
Nem hiszem,hogy a "stílusom" miatt lenne egy-két nem ide illő válasz,kedves 25. válaszoló.
Nem szeretnék senkivel sem privátban levelezni,nem emiatt tettem fel a kérdést .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!