Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom b. uzi vagy nekem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom b. uzi vagy nekem vannak túl nagy elvárásaim?

Figyelt kérdés
Elnézést a csúnya fogalmazás miatt,de eszméletlenül mérges es csalódott vagyok. A párommal 8 éve vagyunk együtt,mindketten 26 évesek vagyunk. Én nem vagyok egy unalmas,szokványos lány,szeretem megadni a módját a szexnek,szeretem,ha nem egyhangúak az együttléteink. Semmi extrára nem kell gondolni,csak egy kis borozás,beszélgetés,néha ártatlan szerepjátékok,ilyenek. Minden vágyamról tud,mindent elmondok neki,hogy mit hogy szeretek es természetesen azt is figyelembe veszem,hogy neki mi a jo. De őt az teljesen hidegen hagyja,hogy en mit szeretnek. Soha,egyetlen egy alkalommal se várt például egy üveg borral,hogy gyere drágám legyen egy jo esténk. Bármit is csinálunk,ami több annál,mint hogy az ágyunkban a szokásos módon szexelünk egyet,az mind az en szervezésem. Hetente kétszer elmondom kb neki,hogy néha dobjuk mar fel az életünket apróságokkal,de hiába,SEMMIT nem tesz. Nem tudom,hogy másoknál ez hogy van,hogy ez teljesen normális,csak en dramatizálom túl vagy érthetőek a nem mindennapi vágyaim?
2016. febr. 28. 21:01
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Ki mondta, hogy itt csajozok te félkegyelmű? Tanácsot adnék neki privátban, hogy milyen az igazi férfi, kit keressen.
2016. febr. 28. 23:10
 22/27 anonim ***** válasza:
tuti,hogy b uzi,rossz homo kos. veled minden rendben én szívesen ellátnám a bajodat :p
2016. febr. 28. 23:35
 23/27 anonim ***** válasza:
67%
Ezek a válaszok, beszarok nektek :DDDDDDDDDDDDDDDDD kérdezőnek: én sem tudok mást mondani, ha nincs valami komolyabb, beteg elvárásod (mittudomén, szarjatok egymás mellkasára), akkor "kötelessége" lenne neked ezeket megadni. Te is megadod, ő is megadja, erről szól egy kapcsolat. Aki azt írja, hogy "ne rinyálj, mert ez neked fontos", annak erről nem sok fogalma van. És mint mondtad, igen, a legtöbb pasi azért örülne ilyen barátnőnek. 23/F
2016. febr. 29. 00:29
 24/27 anonim ***** válasza:
61%

Hihetetlen, hogy egyes válaszolók olyan szavakkal dobálóznak, hogy aszexuális és látens homokos miközben azt se tudják mit jelentenek.

Na és persze itt vannak, akim ajánlgatják magukat. Ez már tényleg a legalja.

2016. febr. 29. 03:58
 25/27 anonim ***** válasza:
26%
sacc ezeket vonzza ide a kérdező stílusa...
2016. febr. 29. 11:09
 26/27 A kérdező kommentje:

15. válaszoló. Eszem ágában sem volt neked esni, nem azért tettem fel egy kérdést,hogy utána bárkinek is bármi rosszat írjak. Epp ellenkezőleg,mindenkinek köszönöm a válaszokat.

17. válaszoló. En aktív vagyok,ahogy mar írtam is,mindig mindent en szervezek meg,nem csak rinyálok,csak egyszerűen jol esne,ha ő is részt venne ezekben,valahogy en ezt férfias dolognak tartom. Néha jo lenne az embernek hátradőlni,élvezni a helyzetet es jo lenne egy gyenge nőnek lenni.

Na mindegy,ahogy írtam is,kiváncsi voltam arra,hogy vannak-e mások hasonló helyzetben es ha igen,akkor azt hogyan kezelik.

Nem hiszem,hogy a "stílusom" miatt lenne egy-két nem ide illő válasz,kedves 25. válaszoló.

Nem szeretnék senkivel sem privátban levelezni,nem emiatt tettem fel a kérdést .

2016. febr. 29. 13:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Talán a párkacsolatok fejődését tekintve eltérő stádiumban vagytok. Az természetes, hogy az első időben a szexus dominál a többi közös program mellett, de később a "normális" párkapcsolati fejlődésben új fontos állomások is bekövetkeznek. Talán csak arról van szó, hogy neked megmaradt a szexus, mint a kapcsolat uralkodó ereje, míg ő másra, talán apai örömökre is vágyna (ami korát tekintve időszerű lehet), netán intellektuális közös élményre és a szex technikai létrejötte jóval kevesebb élményt jelent számára.
2016. márc. 1. 18:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!