Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem lenne a baj? Túl furák...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem lenne a baj? Túl furák az elvárásaim? (leírom őket lent) 21/L

Figyelt kérdés
Olyan srácra vágyom, aki 21-24 éves. Izmos, de megmondom miért. Nem azért, mert ahh milyen jól néz ki, és minden lány nyála csorog utána, hanem mert kitartó, és fontos számára, hogy a testével törődjön. Nem rest nap mint nap edzeni, és nem adja fel. Ha valaki, én tudom, hogy nem könnyű. Legyen jófiú. Ne a bulizás és az ivás legyen számára a kikapcsolódás. Ne cigizzen. Legyenek vágyai, és álmai, de ne legyen munka/tanulás centrikus. Tudja különválasztani a tanulást/munkát és a magánéletet. Egyik se vegye el a más egyéb fontostól az időt. Vágyjon kalandokra, ne legyen szürke. Nem utolsó sorban pedig annyira hosszútávú kapcsolatra vágyjon, amilyet el se tud képzelni, és ne törje össze a szívem ;)
2016. júl. 28. 20:41
1 2 3
 1/24 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
100%
Nem furák... csak így kizárod az összes olyan srácot, aki melózik a testén csak még nem jutott el oda, hogy izmos lehessen.
2016. júl. 28. 20:43
 2/24 anonim ***** válasza:
90%
Én ilyen vagyok, bár 26 vagyok már, a szürkeségemet pedig kívülálló tudja jobban megítélni. ^^
2016. júl. 28. 20:44
 3/24 anonim ***** válasza:

Jah, furák.

Biztos te is fura vagy.

2016. júl. 28. 20:44
 4/24 anonim ***** válasza:
Kérdező 100.000-2 aki ilyen kb!
2016. júl. 28. 20:46
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit sok volt a hollywood-i love sztorikból, nem?.. :)
2016. júl. 28. 20:49
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

őszintén kívánom neked, hogy találj egy ilyen srácot, de nem lesz egyszerű, mert nagyon sok a kritérium..

ja igen, és ha találtál is, lehet neki nem pont te kellenél.

bizonyos szintig kompromisszumot kell kötni.

2016. júl. 28. 20:50
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem furák, sőt túlságosan is kommerszek. "Minden" lány ilyen pasiról álmodik, az meg csak hab a tortán, hogy még álszent is vagy. Valld be, hogy azért akarsz izmos pasit, mert az jól néz ki, nincs ezzel semmi baj. A lányok többsége pont ilyen felszínes.
2016. júl. 28. 21:02
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Szív-összetörés nélkül nem szerelem a szerelem!

Az csak egy végtelen ülőfürdő a langyos vízben.

Ne feltsd a kis szívedet, ha törnie kell, hadd törjön!

2016. júl. 28. 21:07
 9/24 anonim ***** válasza:
En is ilyen pasit keresek. De nem konnyu:/ mivel lanyban en is ilyen vagyok ezert keresek hasonlo sracot:)
2016. júl. 28. 21:21
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nekem ezzel az a bajom, hogy ha egy srác dolgozik, vannak vágyai és emellett minden nap edz, akkor rohadtul nem lesz ideje csajozni. Én nyolc órás munkaviszonyban vagyok, extrém intenzív, rövid intervallum edzéseket nyomok reggel felkelés után, este egy, max két órám van valamelyik hobbimra, és tíz óra van. Ha ebbe belép egy lány, akkor valamit vissza kell venni, mert nincs ennyi óra egy napban.
2016. júl. 28. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!