Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg akkora szégyen az, ha fizetek néha?
Figyelt kérdés
Mivel nincs senkim, ezért időnként elmegyek fizetős lányokhoz. elolvastam, hogy mit gondolnak itt az oldalon erről és őszintén meglepődtem. A legtöbb hozzászóló erősen elítéli. De most őszintén, miért?! Én nem verek át senkit, mivel egyedül élek. Rendes lényt pedig szeretnék, de nem sok sikerem volt az eddigi életem során.Szívesen udvarolnék, de tőlem nincs semmilyen hatása. Ami ledöbbentett, az az, hogy tapasztalataim szerint sokan, akiket kedvelnek a nők, úgyszólván semmi extra dolgot sem csinálnak, egyszerűen kellenek nekik.Sok esetben pedig kimondottan egyszerű alakok. Én meg beszélhetnék napestig, akkor sem jelentenék nekik semmit. Akkor meg hogy legyen igazi társa az embernek, ha keresztülnéznek rajta? Éppen ezért fogalmam sincs, hogy mindezek után milyen alapon ítélnek el bárkit is ezért?2016. júl. 26. 21:37
11/12 anonim válasza:
Ilyen körülmények között nem szégyen, csak nem is ideális. Ha lenne valakid, akkor lenne az.
Egy válaszolónak üzenem, hogy a feministák kiállnak a szexiparban dolgozók érdekeiért, ezért nem is ítélik el sem őket, sem a kuncsaftjaikat.
12/12 anonim válasza:
Az a szégyen, hogy képes vagy olyan emberrel élvezni a szexet, aki nem élvezi veled csak kényszerből csinálja pénzért... Tárgyként kezelni... A másik meg az, hogy szexelni nem kötelező, nem létszükséglet. Más emberek is kibírják szex nélkül, önkielégítéssel, te is ki tudnád ha akarnád. Na ezért szégyen. Mert úgy csinálsz mintha ez valami borzalmasan fontos dolog lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!