Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most tényleg akkora szégyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg akkora szégyen az, ha fizetek néha?

Figyelt kérdés
Mivel nincs senkim, ezért időnként elmegyek fizetős lányokhoz. elolvastam, hogy mit gondolnak itt az oldalon erről és őszintén meglepődtem. A legtöbb hozzászóló erősen elítéli. De most őszintén, miért?! Én nem verek át senkit, mivel egyedül élek. Rendes lényt pedig szeretnék, de nem sok sikerem volt az eddigi életem során.Szívesen udvarolnék, de tőlem nincs semmilyen hatása. Ami ledöbbentett, az az, hogy tapasztalataim szerint sokan, akiket kedvelnek a nők, úgyszólván semmi extra dolgot sem csinálnak, egyszerűen kellenek nekik.Sok esetben pedig kimondottan egyszerű alakok. Én meg beszélhetnék napestig, akkor sem jelentenék nekik semmit. Akkor meg hogy legyen igazi társa az embernek, ha keresztülnéznek rajta? Éppen ezért fogalmam sincs, hogy mindezek után milyen alapon ítélnek el bárkit is ezért?
2016. júl. 26. 21:37
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
84%

Figyi, én is voltam már! Még mindig tisztesebb dolog, mint 3 nőt tartani egymás mellett...hogy fizetős...arról inkább ne ejtsünk szót. Egyetlen barátnőm sem volt eddig még olcsóbb egy qrvánál.

26/F

2016. júl. 26. 21:39
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha nem vennék sokan igénybe a szolgáltatást nem lenne ennyi lány, aki ebből él. Csak a legtöbb ember nem beszél róla, a másik oldal beszél, de negatívan. Nem szégyen amúgy. Közhely, de tényleg ősi szakma. Egyidős a civilizációval.
2016. júl. 26. 21:39
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. júl. 26. 21:40
 4/12 anonim ***** válasza:
32%

Véleményem szerint az égvilágon semmi gond nincs azzal, hogy prostikhoz jársz. Nem te vagy egyedül vele. Egyébként azért is vannak prostik, mert van rájuk igény = nem te vagy az egyetlen, aki prostihoz jár. Én azt tanácsolom neked, hogy:

1) Ez a te titkod, ami nem tartozik senki másra. Szóval próbáld meg nem világgá kürtölni.

2) Ne foglalkozz mások véleményével. Csináld azt, amit te szeretnél.

Így nem lesz ezzel semmi gond.

Az meg, hogy miért ez a vélemény róla, az egy más történet. Ahogyan az is, hogy miért nincs barátnőd.

22/L

2016. júl. 26. 21:42
 5/12 A kérdező kommentje:
22/L, ezt én sem értem. Elvileg a nőismerőseim szerint "nincs semmi baj velem", ennek ellenére nem tekintenek rám a nők lehetséges partnerként. Ezt a dolgot természetesen nekik nem említettem.
2016. júl. 26. 21:43
 6/12 Noren1989 ***** válasza:
Gondoltál már rá, h nőismerőseid....hazudnak?
2016. júl. 26. 21:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam. Ebben az esetben nagyot csalódnék bennük.
2016. júl. 26. 21:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem szégyen. Miért lenne az? Az irigy meg a zsugori férfiak nem költenek ilyenre és igyekeznek megszolni azokat akik prostihoz járnak. Nök közül a megszállott feministák itélik el igazán.
2016. júl. 27. 00:30
 9/12 anonim ***** válasza:
48%
én nem járok - nőt se qrok - de nem gáz, a nők csak lemennek a szórakozó helyekre és qratják magukat a top10% kannal az mennyivel kevésbé elítélendőbb, ha?
2016. júl. 27. 02:11
 10/12 anonim ***** válasza:

Éés????

Sz@rd le nagy ívben! Mi a fenének van megfelelési kényszered? Ha csinálod - csinálod, ha nem, nem!

Szerinted mennyi nős férfi járt prostival? Nem egy (jó, nem az összes, de nem kevés a számuk). Te meg nem vagy nős, nincs párod, úgyhogy kit csalnál meg? Senkit.

2016. júl. 27. 04:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!