Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szégyen vagy nem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyen vagy nem?

Figyelt kérdés
90 c melltartót hordok elég nagyok a melleim és kissé lógnak is a mellbimbóm is nagy félek levetkőzni a pasim előtt. Műtéti úton szeretném felvarratni de nincs meg még r@ a pénzem. A férfiak hogyan viszonyulnak ekkora logós mellekhez??
2016. ápr. 25. 11:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

ha felvarratod csak rosszabb lesz később.

nekem is nagyok a melleim és nagyok a mellmimbóim. körte alakja van. Nekem eddig senki nem mondta, hogy csúny avagy bármi. Sőt minden férfi oda van érte.

Szeretnek elaludni köztük meg játszani, meg berregni köztük.

2016. ápr. 25. 11:08
 2/24 anonim ***** válasza:

Ha megismer téged, a jellemed, a személyiséged, és tetszel neki, mikor a szexre kerül a sor, nem azt fogja elsősorban nézni.Már feltéve ha FÉRFI, és nem csak egy HÍM.

Ha meg azon fog hisztizni, oda se add magad neki!

31/N

2016. ápr. 25. 11:08
 3/24 A kérdező kommentje:
Csak valahogy engem zavar és nem tudom ha a pasim meglatja mit szól
2016. ápr. 25. 11:09
 4/24 anonim ***** válasza:
ahogy a 2. hosszászóló is írta. Ha fenn akad rajta, akkor hagyd ott.
2016. ápr. 25. 11:10
 5/24 anonim ***** válasza:
Mi ebben a szégyen? Teljesen jó, ritka akinek ekkora melle van és tökéletes tartása van.
2016. ápr. 25. 11:10
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak szeretik a nagy melleket! :D Nincs a tiéddel sem gond szerintem.
2016. ápr. 25. 11:12
 7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez jól esett
2016. ápr. 25. 11:12
 8/24 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok lesz
2016. ápr. 25. 11:13
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, 2-es válaszoló vagyok.

Nézd az én példámat.Tönkrement gyerekem apjával a kapcsolatom, de vágytam a szerelemre, kapcsolatra.Megismerkedtem valakivel, totál oda voltam érte.Második randevún már olyan helyen voltunk (faházat bérelt kempingbe tónál) hogy ott már tudtam, szex lesz.Marha ideges voltam a melleim miatt, ugyanis én már szoptattam, de ugyanakkor kicsinek tartom a mellem, meg ugye nem úgy áll mint tinikoromban.8 hónapja iszonyat szerelmes vagyok, a melleim szépséghibája ami a legkevésbé érdekli.A szexuális életünk meg maga a mennyország.

Szóval ne aggódj a melleid miatt, ha te tetszel neki, akkor nem pusztán a kebleidbe fog belehabarodni, hanem BELÉD!És te nem csak mellekből állsz.

Nyugi. :)

2016. ápr. 25. 11:18
 10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm tényleg
2016. ápr. 25. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!