Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék aszexuális?
Aszexuálissá nem lehet válni. Én már csak tudom, az vagyok.
Szerinted a homoszexuálisok maguktól lesznek azok?
Megmondom. Nem.
Ha nem vagy aszexuális, nem is lehetsz az.
Csak szólok, hogy az aszexuálisok is vágynak a szeretetre (csak a szexre nem).
Megőrülnél a szeretetvágytól, jó lenne az neked?
Tévedsz kiscsillag a nők sem akkor kapnak szexet amikor akarnak!!!!
Honnan szedted ez a hülyeséget???........
Szerintem magasak az elvárásaid, próbálj meg olyan csajt keresni aki nem olyan szép.
A férfiak is ugyanolyan eséllyel indulnak, mint a nők, ha szexet akarnak. Sőt, egy ronda férfi pénzért akármikor szexelhet jó nővel, míg egy ronda nő nem nagyon fog találni jóképű pasit, maximum ha részeg a csávó.
Sok férfi azért nem talál nőt, mert nem a saját szintjükön lévő csajokkal próbálkoznak, és ez fordítva is igaz.
Ez nem olyan mint egy ruha.
Én pl már 12 évesen tudtam h köszönöm de én nem kívánok ezzel élni, és igen szűz vagyok 27 évesen.
De mi előtt azt hinnéd h ez olyan fenékig tejfel, csak szólók h nem győzöm hárítani a "kedves" tanácsokat a gyermekvállalást illetően.
Munkahelyen, ismerősöknél, stb.
Az ilyenek h "Jóképű gyerek vagy simán lehetne valakid"
(Én kérek elnézést h nem vagyok bányarém) Meg "biztos" meleg és hasonlók. Volt h egy csaj megkérdezte még olyan 17-18 évesen h "Nem kell egy barátnő ?"
Gondlom nem szorul magyarázatra h mi lett a válasz.
Am ha ez számít az antidepresszánsokkal kikapcsolható ez az aktivitás. Bár azt mérlegeld h milyen áron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!