Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék aszexuális? Van erre valami gyógyszer?
Öööö...
Ki akadályoz meg abban, hogy izmos legyél?
Ki akadályoz meg abban, hogy gazdag legyél?
Ki akadályoz meg abban, hogy megismerkedj lányokkal?
Jah, hogy megint egy hülye p.öcs, aki meg akarja nyugtatni magát, hogy jó az úgy, ha egész nap lustul és várja a puncit a faszára...
:D:D
Mondtam, hogy nem megoldható a csajozás.
A kérdésre váalszoljatok inkább, ha ilyen nagy böclsek vagytok, hogyan lehetnék aszexuális?
Ha neked nem megoldható a csajozás, akkor nem megoldható az aszexualizálásod sem.
Miért legyen jó neked? Megérdemelted? Lófütyit...
nekem is ilyen problémám volt de a World of Warcraft meg a sok kockulás segített:D, az a lényeg hogy szabad idődbe mindig csinálj valami olyat amit szeretsz csinálni és teljesen leköt ne legyen időd ezeken rágódni. az elsőre meg ne halgass szerintem nem éri meg gyúrással meg egyéb dolgokkal kínlódni. ja és még valami Ne vedd túl komolyan az életet ez nem egy verseny hogy mindenkinek fullos csajának kell lennie. úgy éld az életed ahogy te szeretnéd és ne ahogy mások elvárják
sok sikert!
előttem szólónak igaza van
ne üldögélj odahaza a gép előtt, menj ki a szabadba
én pl szabadidőmben sokat sportolok (bicaj, kajak) hobbiból, tehát sokat eljárok otthonról, pénzem nem sok, kocsim se, inkább átlagos kinézetű srác vagyok, nem volt még bnőm, de próbálkozom, egyszer majd csak összejön
és egybk miből gondolod hogy te ilyen vagy, kép nélkül, meg hogy nem is ismerünk, honnét tudjuk hogy így van-e
egybk meg fel a fejjel
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!