Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék aszexuális? Van erre valami gyógyszer?
"úgy éld az életed ahogy te szeretnéd és ne ahogy mások elvárják "
Aki azért sportol, azért fogyózik, azért tanul, azért csinál bármit, mert mások elvárják, az eleve nem lesz boldog ember. Mifelénk ezeket ÖNMAGUNKÉRT szoktuk csinálni. És ennek megvan az eredménye: nevezetesen az, hogy a csajok tisztelik bennünk azt, hogy magunkért megtesszük ezeket. De aki egész nap a farkát veri otthon az nem sok jóra számíthat. És nem csak a párkapcsolataiban, az élet más területén se fogják elismerni semminek. Magyarán egy senki lesz, egy nulla.
Szia Kérdező!
Ugye, milyen idegesítőek a magukat "normálisnak" tituláló hozzászólók?
Téged néznek furának, különcnek, netalántán még hülyének is... azok, akik egy egyszerű kérdést nem tudnak megfelelően kezelni és értelmezni! Jönnek ide ilyen Smartguy86 féle ba.rmok, akik nem elég, hogy ku.rva elégedettek magukkal, még élvezkednek is ezen (mint az Amerikai Psycho egyik jelenetében Bateman), és aztán burkoltan vagy kevésbé burkolva olyan válaszokat írnak, amelyekkel még sza.rabbul érzi magát a tanácstalan Kérdező.
A fent említett Smartguy-féle majmoknak kéne felfogniuk, hogy nem vagyunk egyformák. Hogy attól, hogy valami neki, nekik, a többieknek természetes és örömteli, másoknak harc, küzdelem és csalódás. Örüljenek (örüljetek) magatokban magatoknak, de ne gyertek azzal, hogy "légy te is ilyen!"! És pláne ne azzal, hogy "miért nem tudsz ilyen lenni? hű, vazze, de gáz meg szánalmas vagy!"!
Mert egyszerűen nem erre vágyunk. Segítséget, tanácsot kérünk, nem "normalizálást".
Kérdező:
Megoldást jelenthet a brómos tea - biztos hallottál már arról, hogy (állítólag) így "hűtötték le" a kanos katonákat. Bár az igaz, hogy elég kockázatos. Olvass utána, tudd a kockázatait! És ahogy én nézegettem, beszerezni is szinte lehetetlen... (ha netalántán sikerülne, írj! :D)
Valaki írta az antidepresszánsokat, igaza van, az ilyen fajta gyógyszerek segíthetnek! Bár inkább csak ideiglenes állapotot idéznek elő. Amit megpróbálhatsz, az pl. a xanax. Nyilván ennek is rengeteg negatív hatása van.
Persze a legtisztább az elhatározás lenne. Csak ez a legnehezebb is...:S
Mielőtt még valaki nekem esne, milyen gonosz és szívtelen vagyok, leszögezném: tisztában vagyok azzal, hogy a Kérdező "nem jó úton halad". Tudom, hogy ez a "rosszabb megoldás" (bár ez elég relatív). De ha ezt akarja (akár végleges elhatározásként, akár csak ideiglenes csalódottságában), akkor is lehet segíteni. Viszont az önelégültektől jövő normalizálási javaslatoktól csak még sza.rabbul érzi magát a Kérdező.
13.
Látom téged se az eszed miatt szeretnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!