Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Megígértem egy csajnak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megígértem egy csajnak, hogy ha lecumiz, fizetek neki, de nem akarok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, kellett neki pénz, és mondtam, ha lecumiz, adok neki. Meg is tette, ki is fizettem, nincs ezzel gond.

Egy hete megint felkeresett, és azóta 5-ször lecumiztattam, de nem akarok most fizetni. Mit tegyek?

2016. ápr. 14. 17:34
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
74%
Fizess neki. Ez így tisztességes. Miért nem akarsz fizetni?
2016. ápr. 14. 17:47
 2/23 anonim ***** válasza:
94%
nem akarsz fizetni? ne cumiztasd magad. valószínű ha pénzért csinálja ingyen még csak elő sem veszi neked.
2016. ápr. 14. 17:48
 3/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ingyen leszopna-e, valószínűleg igen, mert szeret szopni, és élvezi, hogy pénzt is kereshet vele, de ez így volt megbeszélve. De akkor is, aaa, nem volt olyan jó, na most már mindegy.
2016. ápr. 14. 17:53
 4/23 kovpet ***** válasza:
75%

Mennyit fizettél neki? Mennyit kellene?

Váltsd ki nyalással :)

2016. ápr. 14. 18:03
 5/23 A kérdező kommentje:

nem sokat, szopásonként ezerről volt szó, de hát így már ötezer, én meg még tanulok :D

ó hát abban benne lenni, csak nem pénz helyett sajnos :D

2016. ápr. 14. 18:05
 6/23 anonim ***** válasza:
75%
Kérdezd meg lecumizna ingyen is? Egy ezrest böven megér ha jol csinálja ne sajnáld a pénzt;)
2016. ápr. 14. 18:10
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy ezresért beku_vult? Önérzete nem sok lehet
2016. ápr. 14. 18:15
 8/23 anonim ***** válasza:
85%
Add mar meg a szamat priviben
2016. ápr. 14. 18:16
 9/23 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg h ezért is kér-e pénzt amit az utobbi időben csinált veled.

Vagy kérdezd meg tőle h nem-e lenne elég esetleg 3000FT.

26l

2016. ápr. 14. 18:32
 10/23 anonim ***** válasza:

Értem én h tanuló vagy,és nem szivesen adsz ki pénzt, de ő beváltotta az ígéretét, és egy férfi legyen akkor is férfi teljesítse be amit a nőnek ígért. Ez tényleg így tisztességes ahogy az első írta.

És sztem szegény csaj örülne a pénznek,mert biztos venne magának vmit. Lehet pénz nélkül is megtenné mert kedvel téged,de sztem akkor se verd át. :)

előző voltam

2016. ápr. 14. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!