Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megígértem egy csajnak, hogy ha lecumiz, fizetek neki, de nem akarok. Mit tegyek?
Van egy csaj, kellett neki pénz, és mondtam, ha lecumiz, adok neki. Meg is tette, ki is fizettem, nincs ezzel gond.
Egy hete megint felkeresett, és azóta 5-ször lecumiztattam, de nem akarok most fizetni. Mit tegyek?
Az igeret szep szo, ha megtarjak ugy jo. Fizess, es ha azon felul nem akarsz akkor kozold vele hogy tovabbiakban nem fogsz.
Nem ertem hogy miert nem probalkozol viszonozni, majd johet az akcio.
Masreszt pedig ki mint vet, ugy arat. Ha tenem tartod a szavad, mas se fogja neked.
Mondd meg, hogy egyszer volt budán kutyavásár.
Ha meg bejön, alkudj vele.
Igazad adok neked, így is lesz. Nem az, hogy nem jó meg minden, de egy alkalom lenne olyan, hogy mondjuk 5-ször leszop, és akkor az ötezer. Én meg persze akarom, amikor vágyok szexre, mert most ezer nem pénz érte, de napi szinten 5ezrem nincs rá.
Köszi a válaszokat!
Ötért három? Mert már nem volt meg az újdonság varázsa.
Egyébként olcsóbb, mintha moziba vitted volna.
Meg egyébként is kamu.
Légyszi, mellőzzetek ezzel, hogy kamu. Ha kamu, görgess tovább, de nincs kedvem győzködni senkit, nekem teljesen mindegy, hogy mit hiszel.
Nem, nem ötért három, ötért öt, 1000 darabja.
Gurulok a röhögéstől :D :D :D
Hány évesek vagytok?
Ez nagyon állat
De ez nem vicces, meg attól tartok, hogy megharagszik, ha megmondom, hogy ennyi volt, szóval tényleg nem tudom, mit csináljak, meg ahogy kapom a válaszokat, mégjobban elbizonytalanodok, hogy mit is kéne.
Úgysem találkozunk a héten, szóval időm az van most még, szerintem majd keddre kell valamit döntenem, az meg még 5 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!