Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magasabb intelligenciával rendelkező, kimért, udvarias, tisztelettudó férfiak az ágyban is a visszafogottabb, csendesebb nőket szeretik?
Figyelt kérdés
Az életben ugye mindig komoly,nyugodt,kiegyensúlyozott,hasonló intelligenciájú partnert választanak. Ezek a nők az ágyban sem annyira szenvedélyesek,lazák,játékosak. Ez szerintetek zavarhatja ezeket a férfiakat? Remélem jó a kategória.2016. júl. 21. 19:18
21/27 A kérdező kommentje:
20-as,gondolom ritka lehet,mikor valakiben egyszerre megvan mindkét jellemző,egy személyben. De ezt csak így sejtem...
2016. júl. 21. 22:05
22/27 anonim válasza:
70%-os, nem akarok beleszólni a kis okoskodásodba, de az megfordult már esetleg valaha talán a fejedben, hogy az emberek különbözőek?? És hogy nem kötelező mindenkinek ugyanazt szeretni az ágyban? Durva, mi?
23/27 anonim válasza:
Én a 70%-ossal értek egyet, én se szeretem a s*gglyuk szájú sznobokat :D
24/27 A kérdező kommentje:
Már értem mi a baj...
A kérdés elméleti volt,szó sincs arról,hogy én,vagy a "barátom" sznobok lennénk,a kérdést pusztán a kíváncsiság ihlette,mert valami kapcsán megfogalmazódott bennem ez a kérdés. Aki nem forgatta ki a kérdést,és válaszolt,köszönöm nekik :)
2016. júl. 22. 10:33
25/27 anonim válasza:
Feleségnek vagy szeretőknek?
Szerintem az sem állja meg a helyét, hogy feltétlenül hasonló partnert választanak. Azt meg szinte kizártnak tartom, hogy szexhez is a komoly, nyugod és kiegyensúlyozott lenne a legfőbb pártalálási feltétel.
Akkor már inkább az "engedelmes"
26/27 A kérdező kommentje:
Te az engedelmes nőket szereted? Ez alatt mit értesz? Hogy mindenben benne van,mindenre nyitott,mindent hagy,amit szeretnél?
2016. júl. 22. 13:18
27/27 anonim válasza:
Hosszútávon se a férfiak, se a nők nem szeretik a visszafogott partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!