Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magasabb intelligenciával rendelkező, kimért, udvarias, tisztelettudó férfiak az ágyban is a visszafogottabb, csendesebb nőket szeretik?
Én szerintem olyan vagyok amit leírtál, hát igazából én amit nagyon szeretek az a szeretkezés de a b...ást is ugyan annyira kb :D
Egy jós szenvedélyes qrás hmmm :D
Magyarul -hogy megértsük mi parasztok is- van egy szürke öltönyös, vékony, alsógatyát vasaló halál unalmas pasi, akit te a szintén tökéletesen unalmas, prűd, fapina sötétben, hálóingben szeretnél magadba engedni természetesen nem a vágy miatt, hanem szigorúan gyermeknemzés céljából. Hol a gond? Ügyvéd/tanácsos/bankár úr szeret-e titokban pregnant animalsex-re recskázni-e vagy sem?
Nos olybá tűnik kedvesem, magácskára - feltéve, de meg nem engedve - ráférne egy, de leginkább több méretes szerszám egyenletes vonalú, dugattyós mozgásának személyes megtapasztalása, hogy kis fejecskéje rendbe jöjjön. Maradok tisztelettel: sötét bunkó
Véleményem szerint nem szerencsés általánosítani ebben a kérdésben sem.
Ami engem illet, azon nőkre tudok lehetséges partnerként tekinteni akikben látom a törékenységet, egy teljesen kiegyensúlyozott nő számomra már-már ijesztő tud lenni. Egy nőben látnom kell, hogy pezseg, hogy él! Pont ezt "várom el" szexualitásban is.
25F nem vagyok sem ügyvéd, sem pedig öltönyös ember. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!