Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyenek az ágyban a visszafog...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek az ágyban a visszafogottabb lányok?

Figyelt kérdés
Én 31 éves vagyok sofőrként dolgozok. Túlvagyok több rövidebb hosszabb kapcsolaton hozzám hasonló kaliberű lányokkal.Megismerkedtem egy 25 éves lánnyal. Ő diplomás laboratóriumba dolgozik visszafogott természetes szép lány.Életébe 2 hosszabb kapcsolata volt és most lett vége, aztmondta más nem nem is volt neki(egyéjszakás szexkapcsolat)Olyan szinten vagyunk hogy nagyon szimpatikusak vagyunk egymásnak, még ismerkedünk.Azt érzem hogy "megfogtam isten lábát" vagy túl szép hogy igaz legyen? Milyen lehet az ágyban 1 ilyen kaliberű nő.Én azért elég bevállalós vagyok(orál ,anál...)
2016. márc. 10. 20:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát lehet h gátlásos lehet h vadmacska

De türelemmel legyél vele és egy idő után nagyon jo sülhet el belőle. Még ha felénk is közbe ha türelmes vagy még akár a vadállat is kijohet belőle

Szűz lany vagyok és azért mondom mert az elet minden területén ez lehet a siker a visszafogott cajoknal

2016. márc. 10. 21:28
 2/6 anonim ***** válasza:

Próbáld ki és megtudod. Egyébként meg mindennek az alapja a kommunikáció. Ha neki vannak szexuális vonakodásai, azokat is át lehet beszélni, és lehet olyan kapukat tudsz előtte megnyitni, amit eddig el sem tudott képzelni. Csak legyél türelmes, és beszéljetek a dolgokról. Meg ne erőltess semmit, amit ő nem szeretne.

22/l

2016. márc. 10. 21:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Így van, próbáld ki aztán megtudod! Viszont az, hogy eddig csak 2 férfival volt nem jelenti azt, hogy rutintalan a szexben. Nekem eddig egy 3 éves kapcsolatom volt a mostani előtt, aki az első szex után kérdezte, hogy hány pasival voltam eddig mert iszonyatosan élvezte és nem gondolta, hogy ennyire jó lesz velem. De most gondolj bele, 3 évig voltam együtt az első barátommal, ami alaphangon mondjuk 300 szex... Tehát ne ebből indulj ki!

L/22

2016. márc. 10. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Legrosszabb esetben ott fog neked feküdni és mindenre engedélyt kér ha csak megmozdul, de amit igazán szeretnél azt kifejezetten el kell magyaráznod neki vagy meg kell majd győznöd, hogy meg tegye. (Előző csajom ilyen volt.)

Átlagos esetben mindenben benne van ami a biológia könyvbe szerepelt, de a szájába nem fogsz élvezni az biztos.

.

.

.

Vagy nem is visszafogott, mert..... hamu alatt lapul a tűz.

2016. márc. 10. 23:06
 5/6 A kérdező kommentje:
Tetszik is hogy nem barangoltak benne sokan meg olyan igazi becsületes típus és intelligens szerintem nem lesz gond az ágyban se. Megbízhatónak tűnik komoly kapcsolatra akár családalapításra is őt képzelném mint olyat akit 20 30-an megdugtak már.
2016. márc. 11. 06:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Add meg az elérhetőségét, aztán majd valaki megírja!

;)

Jó, csak vicc, de miből gondolod, hogyha xy ilyen meg olyan z szerint, akkor a te 25 évesed is pont olyan lesz?

2016. márc. 11. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!