Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek az ágyban a visszafogottabb lányok?
Hát lehet h gátlásos lehet h vadmacska
De türelemmel legyél vele és egy idő után nagyon jo sülhet el belőle. Még ha felénk is közbe ha türelmes vagy még akár a vadállat is kijohet belőle
Szűz lany vagyok és azért mondom mert az elet minden területén ez lehet a siker a visszafogott cajoknal
Próbáld ki és megtudod. Egyébként meg mindennek az alapja a kommunikáció. Ha neki vannak szexuális vonakodásai, azokat is át lehet beszélni, és lehet olyan kapukat tudsz előtte megnyitni, amit eddig el sem tudott képzelni. Csak legyél türelmes, és beszéljetek a dolgokról. Meg ne erőltess semmit, amit ő nem szeretne.
22/l
Így van, próbáld ki aztán megtudod! Viszont az, hogy eddig csak 2 férfival volt nem jelenti azt, hogy rutintalan a szexben. Nekem eddig egy 3 éves kapcsolatom volt a mostani előtt, aki az első szex után kérdezte, hogy hány pasival voltam eddig mert iszonyatosan élvezte és nem gondolta, hogy ennyire jó lesz velem. De most gondolj bele, 3 évig voltam együtt az első barátommal, ami alaphangon mondjuk 300 szex... Tehát ne ebből indulj ki!
L/22
Legrosszabb esetben ott fog neked feküdni és mindenre engedélyt kér ha csak megmozdul, de amit igazán szeretnél azt kifejezetten el kell magyaráznod neki vagy meg kell majd győznöd, hogy meg tegye. (Előző csajom ilyen volt.)
Átlagos esetben mindenben benne van ami a biológia könyvbe szerepelt, de a szájába nem fogsz élvezni az biztos.
.
.
.
Vagy nem is visszafogott, mert..... hamu alatt lapul a tűz.
Add meg az elérhetőségét, aztán majd valaki megírja!
;)
Jó, csak vicc, de miből gondolod, hogyha xy ilyen meg olyan z szerint, akkor a te 25 évesed is pont olyan lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!