Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Aki volt már prostinál az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki volt már prostinál az leírná milyen volt és mi vitte rá?

Figyelt kérdés

Azt is szeretném kérdezni, hogy hol találta? A rosszlányok-on mennyire megbízható a felhozatal?

Érdekelnének a személyes tapasztalatok, mi az ilyen menete, mi viszi rá az embert.

Arra is kíváncsi lennék, hogy aki ezt kipróbálta, az ő számára nem taszító, hogy az adott nővel akár aznap vagy előző nap már volt más pasi is?

2016. júl. 20. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
80%

Beszámolok.com, ott egy fokkal igényesebb lányok vannak. Mi vitt rá ? A farkam, meg hogy a párommal egy ideje nem volt szex. Az egyik idősebb volt, az már régóta izgatott, hogy milyen lehet. A második terhes volt, az is egy igazi kuriózum volt. A harmadik kicsit fiatalabb volt tőlem és olyan ideálom.

Az idősebbel volt a legjobb vele órában háromszor is elmentem, pedig nem nézett ki bombázónak, de olyan , hogy is mondjam sütött belőle a bujaság. A terhes csaj csalódás volt. Jó volt spanolt a tudat, de látszott, hogy kell a pénz a babakelengyére. A harmadik finom volt csivitelős, feszes érzéki és egy kicsit bolond is.

Nem foglalkoztat, hogy kivel volt előtte bármelyik csaj is lehet egy farokból szállt ki mielőtt veled összejött.

Ne írj privátot úgyse válaszolok, amit akartam leírtam. Ha el akarsz menni próbáld ki, de okosan válassz és ne kattanj rá, illetve mindig védekezz

2016. júl. 20. 21:22
 2/8 anonim ***** válasza:

22 évesen voltam, mivel elakartam veszíteni a szüzességem.

Az elő story-hoz hozzá tartozik, hogy mindentől és mindenkitől védett kis srác voltam.

Egyszerűen nem tanultam meg, hogy hogyan kell emberekhez közeledni, de kemény melóval rendbe tettem magam.

Helyes külsejű és érett fiatalemberé kezdtem magam formálni de a lányokhoz nem értettem.

-bár még most is vannak hiányosságok-

Idegesített, hogy bár ránézésre nincs semmi baj, de még nem tapasztaltam, hogy milyen a szex, ezért elmentem egy rosszlányhoz.

Nem bántam meg, kedves volt, egy óráig voltam vele, kétszer elélveztem.

Főleg az vitt rá, hogy hiába vagyok helyes és hiába elegyedek beszédbe lánnyal, azt gondoltam, hogy defektes vagyok. Mivel mint igazi férfi még sosem teljesítettem, mintha kiherélt lettem volna.

2016. júl. 20. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, most 23 vagyok, kb 1 éve voltam a rosszlánnyal
2016. júl. 20. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
És ez segített az ismerkedésben, bátrabb lettél?
2016. júl. 20. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Amúgy én akkor mentem el, amikor amsterdamban voltam. poén volt. de amikor először egy feka csajhoz bementem annyira ideges voltam, hogy fel sem állt. de a viselkedésében is volt valami, meg a testében is, ami miatt nem vonzott. Aztán meg bementem egy kis ázsiaihoz az meg kis kedves tündér volt.
2016. júl. 20. 22:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Mostanában vidékilány.hu-ról nézek lányokat. Erről az oldalról eddig minden alkalommal az nyitotta ki az ajtót, aki a képeken volt.

Miért? Nagyon sokszor voltam prostinál, sosem volt megcsalás, ilyenkor nem volt barátnőm és nem volt energiám az ismerkedésre.

Soha nem érdekelt, hogy aznap hányan dugták meg előttem. Általában nagyon odafigyelnek a tisztaságra, ők sem akarnak elkapni semmit. Viszont gumi nélkül soha, sehová...

Mellesleg a lányok legtöbbje nagyon aranyos, tök jól el lehet beszélgetni velük, kicsit barátnős fíling. Az ilyen lányok amúgy is arra mennek, hogy visszatérjen a vendég, próbálnak a kedvedben járni. Általában a hirdetésből már ki tudom szűrni, hogy ilyen-e a lány, vagy csak egy ócska lotyó.

Én sosem megyek olyan lányhoz sem, aki azt írja a hirdetésben, hogy elvárja hogy ő is legyen kényeztetve. Kérem szeretettel, én fizetek valamiért. Az már mellékes, hogy általában úgy csinálom a dolgokat hogy a lányoknak is jó legyen :-)

2016. júl. 20. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Én életemben háromszor voltam összesen...háromszor ugyanannál...ha bánatom van...mindig megvigasztal...Legutóbb kb 4 hónapja...úgy kinyaltam szex elején hogy elélvezett mikor indultam haza ideadta a nem publikus számát....azt mondta bármikor hívjam...

Ja és nem hirdeti magát sehol sem...nekem is ajánlották...és én is ajánlottam már két ismerősnek...az egyik felhívott egyszer,és azt mondta hogy nagyon sokkal tartozik nekem...

2016. júl. 21. 10:17
 8/8 senior10 ***** válasza:

Én szoktam prostihoz járni, nem szégyellem, de nem is vágok fel vele. engem az vitt rá, hogy csak hancúrotni akartam egyet, nem volt kedvem udvarolgatni, vacsizni vinni, ide-oda elhívogatni valakit csupán egy numeráért párkapcsolathoz pedig éppen nem volt kedvem, mivel egy elég heves szakításon voltam túl. a neten belefutottam egy két hasonló témájú oldalba, majd megláttam, hogy ezeken az oldalakon általában van egy fórum rész is ahol a kuncsaftok úgymond kibeszélik a hírdető lányokat, illetve beszámolókat is írnak. szóval elkezdtem olvasgatni ezeket és kiválasztottam egy tőlem jó 10 évvel idősebb nőt aki be is jött és jókat is írtak róla. elmentem hozzá zseniális volt, az a szájtechnika és csipőmozgás istenem... Persze az elején próbálkoztam több lánynál is de végül vissza tértem, (elképesztő, hogy némelyik lány milyen 0 teljesítményt nevez szolgáltatásnak) azóta is ha éppen nincs barátnőm akkor meglátogatom, igaz már nem hírdet hanem csak pár állandó vendéget tartott meg, újakat pedig már nem vállal. immár 11 éve ismerjük egymást, megadta az igazi nevét és facebookon, skypon, telefonon szoktunk beszélni. igazából inkább baráti a kapcsolatunk nem pedig prosti-kuncsaft.

Igazából nekem is voltak fenntartásaim a higiéniát illetően, de rájöttem, hogy ha valóban igényes a lány akkor ettől nem kell félni. az pedig,hogy hány pasival aznap aznap az elején egy kicsit zavart de túltettem magam rajta.

2016. júl. 23. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!