Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírná valaki milyen a szex olyannal akibe szerelmesek vagyunk, és olyannal akibe nem?
Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 19:50
1/7 anonim válasza:
Mindkettő jó a maga módján.Az utóbbi inkább ösztönszerű,"vad",csak testi élvezetet nyújt.Az előbbi testi-lelki élvezet egyaránt:)
20L
2/7 anonim válasza:
én nem tudom mind2-nél azt érzem hogy szeretem a partnerem az aktus alatt... csak utána jön a megbánás vagy az összebújás. számomra ez az egyetlen különbség.
3/7 anonim válasza:
Talán egy picit jobb olyannal, akibe nem. Nincsenek gátlások, elvárások, csak az ösztönök.
4/7 icu75 válasza:
Tételezzük fel hogy mindkét férfi egyformán jó az ágyban. Ebben az esetben azzal jobb akibe szerelmesek vagyunk,igazán katartikus élmény tud lenni. Sőt sokszor a szerelem annyit tesz hozzá,hogy egy nem annyira profi férfi is tud olyan jó lenni mint egy "vérprofi".
5/7 anonim válasza:
Úgy látszik, mindenkinél más egy kicsit.
Nekem annyi az érzékelhető különbség, hogy ha szerelmes vagyok, akkor odaadóbb, szenvedélyesebb vagyok, mint ha nem. Utóbbi esetben inkább a sokszínűségen, a játékosságon van a hangsúly. Persze a szerelmemmel is szívesen eljátszok és a dugópajtival is szenvedélyes vagyok, de nem ugyanolyan mértékben.
6/7 anonim válasza:
Az egyiket szeretkezésnek hívják,a másikat d...snak.
7/7 icu75 válasza:
6os.
Szerintem akibe szerelmes vagy avval is lehet dugni,és lehet szeretkezni is olyasvalakivel akivel csak szimpátia van. Szóval mindkettő lehet mindkettővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!