Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiakat érdekelnek még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat érdekelnek még normális lányok?

Figyelt kérdés

Imádom a jóképű, izmos fiúkat de nekik csak a szilikon mellű, kihívó öltözetű, műszempillás,magassarkús, póthajas lányok érdekelnek. Én nem vagyok egy műnő, nőiesen öltözöm, de nem minden nap van hozzá kedvem. Adok magamra. Jó alakom van de nem tökéletes, izmos, nincs kint a csípőcsontom és nincs D-s szilikon mellem.

Sminkelem magam, de nincs rajtam 5 kg belőle.

Átlagos vagyok, nem tökéletes de nem csúnya.

Én miért nem érdeklek senkit ?

Persze megnéznek az utcán... De ismerem a férfiakat ezek megnéznek mindenkit, aki kicsit is jól néz ki vagy jól van öltözve.

Létezik még olyan pasi, akinek a normális lányok tetszenek és, ha kapcsolatban van nem nézeget másokat, mert ő " nem vakságot fogadott " ?

Vagy túl sok az elvárásom?

2016. júl. 19. 14:50
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
55%
Egy lánynak meg illik k.rvásan öltözködnie, nem?
2016. júl. 19. 14:57
 12/24 anonim ***** válasza:
Hm.
2016. júl. 19. 15:01
 13/24 anonim ***** válasza:
Benned van a hiba nem a pasikban. tul jo pasit akarsz magadnak amikor csak atlagos csaj vagy. szallj le a foldre,es keress hozzad valo atlagos pasit. es necsodalkozz ha a kigyurt pasiknak csak egy menetre kellesz max
2016. júl. 19. 15:04
 14/24 Noren1989 ***** válasza:
93%

Vannak gondok...de üsse kő: az anált, meg a kötözőst vállalod? Ez esetben keress nyugodtan. Mocskosul jóképű vagyok, a keresetemet nem is említem inkább. Kedvenc színem pedig a szürke. ;)

26/F

2016. júl. 19. 15:09
 15/24 anonim ***** válasza:
Igen kis csillag, én is sok mindent akarok. Én is imádom a szép, csinos nőket, de ők valahogy nem imádnak engem, nahát! :) Esélyt kellene adnod talán az átlagosaknak is vagy aki illik hozzád. Nehogy visszaírd nekem,hogy akkor adjak én is esélyt az átlagosaknak,mert már megtörtént nem is egyszer, nem lett belőle semmi. Ha jobban belegondolok, nekem teljesen mindegy,hogy kivel jössz össze, vagy ki után vágyakozol, az se izgat, ha egyedül maradsz, én elvagyok egyedül is az biztos.
2016. júl. 19. 15:11
 16/24 anonim válasza:

Egy férfi számára jobban számít a külső. Egy nő legyen szép.

Hogy kinek mit jelent ez a szépség, az persze változó - bizonyos kereteken belül.

A probléma talán az, hogy Te és az általad kritizált férfiak is egy előre meghatározott trendet követnek. Olyan párt keresnek, akit büszkén mutogathatnak anyukának, apukának, szomszédolnak, haveroknak.

Nem hiszem, hogy bárki is meg tudná határozni előre, hogy milyen emberbe lesz szerelmes.

2016. júl. 19. 15:20
 17/24 anonim ***** válasza:
36%

Buta vagy mint a segg kislány.

Neked is nekem is és mindenkinek talán a legfontosabb szempont a kinézet. Illetve az első szűrő. Ha ronda valaki akkor az esélyt se kapja meg, hogy átmenjen a további szűrőkön.

Amúgy meg inkább vegyél te is példát azokról a nőkről, akik pénzt, energiát fektetnek abba, hogy jól nézzenek ki. A siránkozás és a nyárspolgári idealista értékek hangoztatása még sohasem vitt sikerre senkit.

Tegyél azért, hogy legyél valaki ne egy agyatlan senkiházi, akinek nincs önálló véleménye. Mert ha ilyen maradsz csak szolgának leszel jó. Ezt nem azért mondom, hogy befolyásoljalak vagy, hogy kielégülést szerezzek magamnak. Társadalomkutató vagyok és lényegében ti választjátok a szolga sorsot. Ami, hogy értsd úgy néz ki: Alkalmazott vagy bérért, van főnököd, az államtól várod a megoldásokat, nyugdíjadat is tőle fogod várni. A legfontosabb értékek a család, szeretet, boldogság, és a biztonság.

Konkrétan a szükségleti lánc legalját akarjátok egész életetekben kielégíteni. És nem veszitek észre, hogy a siker egy magasabb szintű szükséglet és lehet hogy erre kéne fókuszálni az energiát és nem fasságokra. És azért a sikert mondom, mert az feltételezi, hogy az összes többi szükséglet ki van elégítve. Érted?

De tudom, hogy semmi értelme annak amit itt leírtam, mert nincs kitartásod arra sem, hogy legalább az alapokat elsajátítsd ahhoz, hogy gyökeresen megváltoztasd a személyiséged és a hozzáállásod.

Fúj... gusztustalanok a nyárspolgárok. És megpróbálnak mindenkit magukkal rántani.

Amint jöttek a sikereim a fas szopó barátom jelentett fel, a barátomnak mondta magát, de csak egy irigy nyárspolgár. Érted ez a hozzáállás szétbas sza az életed. Én tudom a módján, hogyan változtassa meg bárki az életét, de érdekes módon csak azok kérnek tőlem segítséget és hallgatják meg a véleményemet és gondolkoznak el rajta, akik már önerőből milliomosok lettek.

2016. júl. 19. 15:41
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted egy normális lánynál kikötés, hogy valaki jóképű, izmos férfi legyen? A normális az személyiségbeli vonás, nem küllemi adottság kérdése jó ember :D Lejjebb a léccel!
2016. júl. 19. 15:50
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem határozottan taszítanak a kihívó öltözetű, műszempillás, magassarkús, póthajas, szilikonos lányok.

De az olyanok is akik így nyitnak, hogy az izmos jóképű fiúknak csakis az ilyen lányok tetszenének.

2016. júl. 19. 16:12
 20/24 anonim ***** válasza:

"Létezik még olyan pasi, akinek a normális lányok tetszenek és, ha kapcsolatban van nem nézeget másokat, mert ő " nem vakságot fogadott " ?

Vagy túl sok az elvárásom?"

Túl sok az elvárásod. Te is a jóképű jó testű pasit szeretnéd. Azok megkapják a cicababákat, így vagy cicababa leszel és bekerülsz a kosárba ahonnan válogatnak, vagy bukod és lejjebb kell add az igényeket.

És olyan pasi nincs aki kapcsolatban nem nézelődik. Mi minden nekünk tetsző nőt meg akarunk b.a.s.z.n.i.

Szépíthetjük, de ilyen a természetünk ez van belénk kódolva. Az, hogy nem tesszük meg az már neveltetés kérdése, hogyan szocializálódtunk a társadalomba, milyen az empátiánk, stb. De attól még fejben minden nekünk tetsző nőt az utcán, TV_ben neten rojtosra kúrunk. Ne legyenek illúzióid.

A normális pasi a te olvasatodban nem normális. Mert a normális, biológiailag egészséges ember (férfi és nő is) nem monogám, és szeret dugni.

Ha figyeltél volna biológia órán ... akkor sem tudnád, mert ezt meg a tanárok sem reklámozzák. :S

2016. júl. 19. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!