Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat érdekelnek még normális lányok?
Imádom a jóképű, izmos fiúkat de nekik csak a szilikon mellű, kihívó öltözetű, műszempillás,magassarkús, póthajas lányok érdekelnek. Én nem vagyok egy műnő, nőiesen öltözöm, de nem minden nap van hozzá kedvem. Adok magamra. Jó alakom van de nem tökéletes, izmos, nincs kint a csípőcsontom és nincs D-s szilikon mellem.
Sminkelem magam, de nincs rajtam 5 kg belőle.
Átlagos vagyok, nem tökéletes de nem csúnya.
Én miért nem érdeklek senkit ?
Persze megnéznek az utcán... De ismerem a férfiakat ezek megnéznek mindenkit, aki kicsit is jól néz ki vagy jól van öltözve.
Létezik még olyan pasi, akinek a normális lányok tetszenek és, ha kapcsolatban van nem nézeget másokat, mert ő " nem vakságot fogadott " ?
Vagy túl sok az elvárásom?
én ilyen vagyok, bár nem mondom, hogy tökéletes lennék külsőre, de nincs mit szégyellnem :P amikor kapcsolatban voltam eszembe sem jutott, hogy más lányokat megnézzek, aki meg ezzel jön, hogy nem vakságot fogadott, hááát..
ha van kedved beszélgetni, nyugodtan írj :)
Nem kell tökéletesnek lenni, de azért be kell jönnie nekem. Külső megfog, belső megtart:)
Első, igen de nem kell tökéletes izmos, kigyúrt pasinak lenni de legyen izmos, mert egy pasinak illik izmosnak lenni.
"Átlagos vagyok"
Kérdésben a válasz. Az izomagyú menő faszikra gerjedsz, akik bizony válogatnak a jő csajok közül is. Talán a saját szinteden kéne keresgélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!