Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy az idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy az idősebb pasik érdekelnek?

Figyelt kérdés

Valahogy nem vonzanak a velem egyidősek azt mondják sokan érettebb vagyok a koromhoz képest.Tudom,hogy a lányok két évvel érettebbek számítanak mint a fiúk de úgy érzem,hogy valahogy nem érdekelnek a velem egyidősek.Sokkal inkább a 19-21 max 23 évesek velük sokkal jobban elvagyok mint a velem egyidősökkel.Úgy érzem,hogy a velem egyidősek még komolytalanok és éretlenek persze nem mondom,hogy minden témában éretten gondolkodok bennem is lakozik belül a kisgyerek.Nem nagyon szoktam beszélgetés kezdeményezni a velem egyidősekkel csak ha más mint a legtöbbje ez ritka eset.Lehetséges ,hogy azért mert más az érdeklődési körünk.Nem olyan lány vagyok aki szeret a középpontban lenni inkább meghúzodik a sarokban.Nem szeretek bulizni járni nem azok a dolgok érdekelnek amik a velemegyidősök legtöbbjét.

17/L

2016. ápr. 6. 13:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem vagy egyedül. Sok lány érdeklődik a korosztályánál idősebb fiúk iránt.

Én is :) 19L

2016. ápr. 6. 13:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális, azt a 3-4 évet nem mondanám annyira extrémnek. És igaz, a 16-17 éves fiúk többnyire komolytalanok még.
2016. ápr. 6. 13:28
 3/13 anonim ***** válasza:
66%

Teljesen normalis, az az egeszseges hogy a ferfi legyen az idosebb.

17 evesen idealis korban vagy, barmilyen ferfit megkaphatsz.

32f

2016. ápr. 6. 13:50
 4/13 anonim ***** válasza:
56%

Igen, normális, én tudok olyanról, hogy 40+-os férfi és 17 éves lány összejött, azóta a csaj már 25, és két gyönyörű gyerkőcöt szült a pasinak, aki nemrég volt 50.

Én 48 vagyok, és az utóbbi tíz évben több hozzád hasonló korú lánnyal töltöttem gyönyörű perceket-órákat...

2016. ápr. 6. 14:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
En meg csak a fiatalabb lányokat szeretem 34/F
2016. ápr. 6. 15:04
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit túlreagálod azt a 2-3 évet. Az még bőven egy korosztály veled.
2016. ápr. 6. 15:26
 7/13 anonim ***** válasza:
71%
32ffi vagyok:) nekem meg a tinik jonnek be
2016. ápr. 6. 15:41
 8/13 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem muszáj az idősebbek között keresgélned.

Fiúban is vannak olyanok a te korosztályodban, akik szellemileg érettebbek a koruknál. Ők se érdekelnek?

2016. ápr. 6. 15:49
 9/13 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs ezzel. Ilyen korú lányt keresek Borsod megyei előnyben. Ha van itt ilyen írjon privit.
2016. ápr. 6. 15:56
 10/13 anonim ***** válasza:

5,7: mindenki azt keresi, ez nem ujsag, csak nem mindenkinek jut :)

ha van tizeneves leanyzo aki meglatogatna Parizsban, nekem is irhat :)

32F

2016. ápr. 6. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!