Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy az idősebb pasik érdekelnek?
Valahogy nem vonzanak a velem egyidősek azt mondják sokan érettebb vagyok a koromhoz képest.Tudom,hogy a lányok két évvel érettebbek számítanak mint a fiúk de úgy érzem,hogy valahogy nem érdekelnek a velem egyidősek.Sokkal inkább a 19-21 max 23 évesek velük sokkal jobban elvagyok mint a velem egyidősökkel.Úgy érzem,hogy a velem egyidősek még komolytalanok és éretlenek persze nem mondom,hogy minden témában éretten gondolkodok bennem is lakozik belül a kisgyerek.Nem nagyon szoktam beszélgetés kezdeményezni a velem egyidősekkel csak ha más mint a legtöbbje ez ritka eset.Lehetséges ,hogy azért mert más az érdeklődési körünk.Nem olyan lány vagyok aki szeret a középpontban lenni inkább meghúzodik a sarokban.Nem szeretek bulizni járni nem azok a dolgok érdekelnek amik a velemegyidősök legtöbbjét.
17/L
Az exem 11 évvel volt idősebb nálam :) alig multam 16 mikor összejöttünk. A mostani barátom 7 évvel idősebb és nagyon jól megvagyunk :)
Sose érdeklődtem a korosztályom iránt.
Szerintem teljesen érthető a dolog. Vannak kivételek akik érettebbek a korukhoz képest, de az is gyakorlatilag csak az adott életkörülményeik között. "Elvégre milyen komolyabb gondja lehet egy 16évesnek" :)
Én pl idősebb lányokat kerestem, mégis több komolyságot hallottam egy 16-17 évestől. És jobban kijöttem vele bár nem volt hosszú a kapcsolat. Így hozta az élet.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!