Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy az idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy az idősebb pasik érdekelnek?

Figyelt kérdés

Valahogy nem vonzanak a velem egyidősek azt mondják sokan érettebb vagyok a koromhoz képest.Tudom,hogy a lányok két évvel érettebbek számítanak mint a fiúk de úgy érzem,hogy valahogy nem érdekelnek a velem egyidősek.Sokkal inkább a 19-21 max 23 évesek velük sokkal jobban elvagyok mint a velem egyidősökkel.Úgy érzem,hogy a velem egyidősek még komolytalanok és éretlenek persze nem mondom,hogy minden témában éretten gondolkodok bennem is lakozik belül a kisgyerek.Nem nagyon szoktam beszélgetés kezdeményezni a velem egyidősekkel csak ha más mint a legtöbbje ez ritka eset.Lehetséges ,hogy azért mert más az érdeklődési körünk.Nem olyan lány vagyok aki szeret a középpontban lenni inkább meghúzodik a sarokban.Nem szeretek bulizni járni nem azok a dolgok érdekelnek amik a velemegyidősök legtöbbjét.

17/L

2016. ápr. 6. 13:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Az exem 11 évvel volt idősebb nálam :) alig multam 16 mikor összejöttünk. A mostani barátom 7 évvel idősebb és nagyon jól megvagyunk :)

Sose érdeklődtem a korosztályom iránt.

2016. ápr. 6. 19:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Normális, szerintem vagyunk még így páran ezzel. Bár én a velem egykorúakkal is megtalálom a közös hangot, vagyis a baráti társaságomban vannak srácok, akik nem annyira éretlenek már, mégis, zömében 24 feletti pasik tetszenek, hozzájuk tudok vonzódni. :D 16/L
2016. ápr. 6. 23:50
 13/13 anonim válasza:

Szerintem teljesen érthető a dolog. Vannak kivételek akik érettebbek a korukhoz képest, de az is gyakorlatilag csak az adott életkörülményeik között. "Elvégre milyen komolyabb gondja lehet egy 16évesnek" :)

Én pl idősebb lányokat kerestem, mégis több komolyságot hallottam egy 16-17 évestől. És jobban kijöttem vele bár nem volt hosszú a kapcsolat. Így hozta az élet.

21/F

2016. ápr. 11. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!