Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy az idősebek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy az idősebek érdekelnek?

Figyelt kérdés

Valahogy nem tudok,szót érteni a velem egyidősekkel sokkal jobban, vonzanak az idősebb férfiak.3-5 évvel idősebbekkel kb.(: Éretebbeknek tartom,őket jobban el lehet velük beszélgetni.(:

17/L

#idősebbek.
2016. máj. 6. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:

Normális. :) Nekem mondjuk kinézetre bejönnek a 20-30asok is, de nem jönnék össze velük.

Csak azt tudom tanácsolni, hogy óvatosan velük :D, mert sok idősebb pasi kihasználja a fiatal tiniket.

17/l

2016. máj. 6. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:

Nincs azzal baj :) de a 3-5 év abszolút nem sok. Meg átlagban egy 3 év normálisnak is mondható.

Viszont ez a fordított smiley csak engem irritál? :D

2016. máj. 6. 21:19
 3/9 anonim ***** válasza:
A tinifiúk nagyrésze nagyon éretlen, így szerintem teljesen normális ha az idősebbek érdekelnek. Igaza van az elsőnek, sokan nem veszik komolyan a fiatalabb lányokat, még akkor se ha tényleg érettebbek. Viszont szerintem a tizenéves éves fiúktól jobban kell tartani mint a huszonévesektől :D
2016. máj. 6. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:

normális.

17 vagyok. tavaly jártam egy pasival ő 27 volt akkor. mostani barátom meg 25.

2016. máj. 6. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:

engem is irrital a forditott smiley :DD

szerintem normalis:) velem is ez van 16L

2016. máj. 6. 21:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Én így szoktam meg,megszokásból írnom így.
2016. máj. 6. 21:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem is az idosebbek jonnek be. A sajat korosztalybeli fiukkal csak baratsagot tudok elkepzelni. :)

16/L

2016. máj. 6. 22:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez a 3-5 év teljesen normális...
2016. máj. 6. 23:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Húú, engem is borzasztóan irritál...:/

Amúgy én is csak idősebb barátot tudnék elképzelni magam mellé, bár még nem volt barátom, de szerintem olyan 17-21 év körüliek...:)

16/L

2016. máj. 7. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!