Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex két pasival? Mire számítsak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex két pasival? Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Nem ismerem egyik srácot sem, neten akadtunk össze, kicsit beszéltünk, meg képről tetsszünk egymásnak.

Szerintetek mire számítsak? Fogamzásgátlót szedek, úgyhogy óvszert szerintem nem viszek. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Egyébként nem vagyok az a tipikus ribi, kevés pasim volt eddig, és ilyen élményben sem volt még részem soha, de egyszer vagyok 20 éves, és szeretném még kicsit kiélni magamat, mielőtt megállapodok valaki mellett.

2016. júl. 16. 18:08
1 2 3 4 5
 41/48 A kérdező kommentje:
40: Rengeteg olyan lány van, akik hetente fekszenek le több pasival... Szerinted ők majd nem fogják ezt letagadni később? Jaj dehogynem. Erkölcsös nő ma már alig van.
2016. júl. 17. 13:26
 42/48 anonim ***** válasza:

#41 Sajnos igyzad van.

Ebből az is következik, hogy a férfiak hozzá szoknak ehhez, sokan már most sem mernek rákérdezni a csaj múltjára.

De attól még te lehetnél külömb. Nem muszáj mindig a rossz példát követni.

2016. júl. 17. 13:37
 43/48 A kérdező kommentje:
Még meglátom a dolgot, egyelőre csak találkozom velük.
2016. júl. 17. 13:49
 44/48 anonim ***** válasza:
mit foglalkoztok vele ha ilyen hulye had kapjon el valamiket utana legfeljebb megy a nemibeteggondozoba. vagy csak trollkodik. menjel de utkozbe 2pasit meg szedj fel lehetoleg valami migranst. ennyi esszel szabadlabon.......
2016. júl. 17. 15:42
 45/48 anonim ***** válasza:
#43 Ha találkozol velük, akkor 90% hogy megtörténik.
2016. júl. 17. 15:46
 46/48 mikeXxX ***** válasza:
2x Annyi munkára számíts :D
2016. júl. 17. 15:51
 47/48 anonim ***** válasza:

A legnagyobb gond, hogy bevallásod szerint is vannak lelki gondjaid.

A második legnagyobb gond óvszert sem használnál.

A többi az lényegtelen. Mindenki azzal dug és úgy ahogy akar, ha az nem állat vagy kisgyerek.

De sztem csak rosszabb lesz neked, ha ezt bevállalod sajnállak is egy kicsit.

2016. júl. 17. 16:08
 48/48 anonim ***** válasza:
Összejött végül?
2017. dec. 15. 01:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!