Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex két pasival? Mire számítsak?
Nem ismerem egyik srácot sem, neten akadtunk össze, kicsit beszéltünk, meg képről tetsszünk egymásnak.
Szerintetek mire számítsak? Fogamzásgátlót szedek, úgyhogy óvszert szerintem nem viszek. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Egyébként nem vagyok az a tipikus ribi, kevés pasim volt eddig, és ilyen élményben sem volt még részem soha, de egyszer vagyok 20 éves, és szeretném még kicsit kiélni magamat, mielőtt megállapodok valaki mellett.
Na de pont olyankor mikor régen voltál pasival figyelni kellene arra, hogy elkeseredéseben ne menj bele olyanba amit később megbánnál!
Pasiként ha régen lennék lánnyal az nem azt jelenti, hogy majd megb***ok akár egy kecskét is!
Azt írtad magadról, hogy tényleg visszafogott a kinézeted.
De egy olyan lány mint te, hogyan találsz magadnak két embert ki gumi nélkül megdugnának?
Vagy csak random ráírsz bárkire, hogy ,,gyere tégy magadévá, nem baj ha valami betegséged még fiatal vagyok kiakarom élni magam, gumi sem kell..."
,,Azért, mert a kisugárzásomon látják, hogy nem vagyok visszafogott."
elég neked ennyi?
mit írnak ilyenkor?
valami ilyesmit? ,, oh milyen visszafogott vagy de kisugárzásodon látszik, hogy éhes vagy a f****sz-ra, partiba vágjunk a barátom és én?"
"szeretném még kicsit kiélni magamat"
Elmegyek védekezés nélkül szexelni két vadidegennel.
Tök trendi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!