Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex két pasival? Mire számítsak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex két pasival? Mire számítsak?

Figyelt kérdés

Nem ismerem egyik srácot sem, neten akadtunk össze, kicsit beszéltünk, meg képről tetsszünk egymásnak.

Szerintetek mire számítsak? Fogamzásgátlót szedek, úgyhogy óvszert szerintem nem viszek. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Egyébként nem vagyok az a tipikus ribi, kevés pasim volt eddig, és ilyen élményben sem volt még részem soha, de egyszer vagyok 20 éves, és szeretném még kicsit kiélni magamat, mielőtt megállapodok valaki mellett.

2016. júl. 16. 18:08
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

Na de pont olyankor mikor régen voltál pasival figyelni kellene arra, hogy elkeseredéseben ne menj bele olyanba amit később megbánnál!

Pasiként ha régen lennék lánnyal az nem azt jelenti, hogy majd megb***ok akár egy kecskét is!

2016. júl. 16. 18:44
 22/48 A kérdező kommentje:
De tetszenek a srácok. Meg előbb találkozni fogunk nyilván, nem rögtön lakásra.
2016. júl. 16. 18:46
 23/48 anonim ***** válasza:

Azt írtad magadról, hogy tényleg visszafogott a kinézeted.

De egy olyan lány mint te, hogyan találsz magadnak két embert ki gumi nélkül megdugnának?

Vagy csak random ráírsz bárkire, hogy ,,gyere tégy magadévá, nem baj ha valami betegséged még fiatal vagyok kiakarom élni magam, gumi sem kell..."

2016. júl. 16. 18:50
 24/48 A kérdező kommentje:
Azért, mert a kisugárzásomon látják, hogy nem vagyok visszafogott. Egyébként egy társkeresőn találtak meg.
2016. júl. 16. 18:51
 25/48 anonim ***** válasza:

,,Azért, mert a kisugárzásomon látják, hogy nem vagyok visszafogott."

elég neked ennyi?

mit írnak ilyenkor?

valami ilyesmit? ,, oh milyen visszafogott vagy de kisugárzásodon látszik, hogy éhes vagy a f****sz-ra, partiba vágjunk a barátom és én?"

2016. júl. 16. 18:53
 26/48 anonim ***** válasza:
Szégyen
2016. júl. 16. 18:56
 27/48 A kérdező kommentje:
Nem, normálisan írt rám először.
2016. júl. 16. 19:03
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Remélem az én lányom nem ilyen lesz majd, mert akkor férfi ember létemre sírni fogok.
2016. júl. 16. 19:10
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom a leendő komoly pasidat. Annak, amit elmondasz majd neki, harmada sem lesz igaz. :/
2016. júl. 16. 20:22
 30/48 anonim ***** válasza:

"szeretném még kicsit kiélni magamat"

Elmegyek védekezés nélkül szexelni két vadidegennel.

Tök trendi vagy.

2016. júl. 16. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!