Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex két pasival? Mire számítsak?
Nem ismerem egyik srácot sem, neten akadtunk össze, kicsit beszéltünk, meg képről tetsszünk egymásnak.
Szerintetek mire számítsak? Fogamzásgátlót szedek, úgyhogy óvszert szerintem nem viszek. Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Egyébként nem vagyok az a tipikus ribi, kevés pasim volt eddig, és ilyen élményben sem volt még részem soha, de egyszer vagyok 20 éves, és szeretném még kicsit kiélni magamat, mielőtt megállapodok valaki mellett.
és a legjobb, hogy ő nem ribi, hanem visszafogott lány
Csak a kisugárzása olyan.
Szegényem most vagy tényleg ennyire hülye vagy valami lelki gondja van és nem birkózik meg vele.
Mar megint ezek a kommentek...
Nem ertem, egy lanynak miert ne lenne joga egy jot szexelni egyszerre ket ferfivel? Persze, ha csavo irta volna ki a kerdest, akkor egybol jottek volna a..
"Ugyes vagy, teso, irigykedem"
Tipusu kommentek.
Te meg kerdezo, eleg buta vagy, ha kepes vagy ovszer nelkul belemenni abba, hogy ket ferfi is megdugjon. Eszedbe se jutott miket kaphatsz el? Raadasul ott orrba-szajba-es popsiba is fog menni a szex rendesen, idealis alkalom ez arra, hogy a legdurvabb nemi betegsegeket is elkapd.
Szerintem te ehhez meg kislany vagy, nincs meg a megfelelo szexualis erettseged arra, hogy belevagj egy ilyenbe es pozitivan is gyere ki belole. Oke h 20 eves vagy, es ilyenkor tenyleg ki kell elni magad, de a te szexualis felkeszultseged egy tizeneves szintjen van. Egy erett no vagy, nem tinilany! Ha magadtol nem tudod, hogy mik a biztonsagi elokeszuletei egy ilyen egyuttletnek, akkor hanyagold egy ideig, mert meg gyermek vagy ehhez.
#39 Joga van, az vitathatatlan. Ahhoz nincs joga, hogy a múltjának a letagadásával, átverjen egy férfit.
Ha talál olyant, aki 100%osan ismeri a múltját, és elfogadja, akkor ez egy jó kaland. Ezzel csak az a baj, hogy elég kevés férfi fogadna el egy ilyen multú lányt, feleségnek. Továbbvíve a gondolatot. Mivel a társadalom még mindig az erkölcsös, tartással rendelkező hölgyeket szereti, ezért le fogja tagadni. Ebből következik, hogy a kapcsolatait, házasságát hazugságokra fogja építeni. Aminek ugye az őszinteség lenne az alapja.
Majd elhagyja a férje, mert megundorodik tőle. Nem lesz gusztusa hozzá érni. Persze lehet ekkor is a férfit szidni, de attól még nem ő lesz a hibás. Majd a gyerekeinek apa nélkül kell felnőniük. Velük is meg lehet utáltatni az apjukat.
De mindez a lényegen semmit sem változtat. 3(pl.) ember, plusz a saját életét teszi tönkre egyetlen hazugsággal. És nem, hiába is írnátok, ezt nem foghatja senki a férfire.
Úgy érzem, leírtam, hogy mire számítsál. Nem bántani akarlak, csak válaszoltam. Igaz, én nem a rövid, hanem a hosszútávú hatásairól beszéltem. De ez igaz, arra is, ha a fiúk számáról hazudsz. Alapvetöen nem a kalandokból lehet bajod, hanem a letagadásukból.
"Ha megteszed, vállald is fel."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!