Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért jó sutba vágni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért jó sutba vágni egy több éves barátságot csak azért mert a fiú?

Figyelt kérdés

Megmondtam a barát-lánynak, hogy tetszk nekem, mire azt válaszolta, hogy erre most nem tud mit mondani.... Amúgy van barátja, de ez most mindegy. Ugye, ez azt jelenti, hogy én nem jövök be neki, csak nem akart megbántani?

De vajon miért nem veszi fel a telfont, és miért nem reagál sem sms-re, sem e-mailre, sem messengeren? Ezek után miért kerül? Vége a jó ismeretségnek (barátságnak?) csak azért, mert az egyik fél megmondta a másiknak, hogy tetszik neki?! (nem szerelmet vallott, hanem megmondta, hogy "tetszel nekem".)

Több éves barátságnak így lesz vége? "vicces", gyerekes hozzáállás. :)

Hogy miért mondtam meg neki? Mert nem a barátnője vagyok, akinek kifecsegi a mindennapi lányos dolgokat, jobban szeretem a tiszta dologat, és hogy tudjuk egymásról, hányadán állunk.

2016. júl. 14. 16:23
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Lányok, ennyi erővel senkivel se barátkozzatok, mert a végén még beleszerettek az illetőbe! Ne haragudjatok, de ez alapján egyikőtök sem normális :)
2016. júl. 17. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!