Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért jó sutba vágni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért jó sutba vágni egy több éves barátságot csak azért mert a fiú?

Figyelt kérdés

Megmondtam a barát-lánynak, hogy tetszk nekem, mire azt válaszolta, hogy erre most nem tud mit mondani.... Amúgy van barátja, de ez most mindegy. Ugye, ez azt jelenti, hogy én nem jövök be neki, csak nem akart megbántani?

De vajon miért nem veszi fel a telfont, és miért nem reagál sem sms-re, sem e-mailre, sem messengeren? Ezek után miért kerül? Vége a jó ismeretségnek (barátságnak?) csak azért, mert az egyik fél megmondta a másiknak, hogy tetszik neki?! (nem szerelmet vallott, hanem megmondta, hogy "tetszel nekem".)

Több éves barátságnak így lesz vége? "vicces", gyerekes hozzáállás. :)

Hogy miért mondtam meg neki? Mert nem a barátnője vagyok, akinek kifecsegi a mindennapi lányos dolgokat, jobban szeretem a tiszta dologat, és hogy tudjuk egymásról, hányadán állunk.

2016. júl. 14. 16:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
De ugye, nem egészen normális, ha egy ilyet nem tud felnőttként kezelni, és több éves jó barátságot emiatt megszakít? Egy ilyen miatt? :) tényleg, ahogy ezeket a sorokat gépelem, kicsit el is mosolyodtam. :) Ha nekem az egyik barát-lány ilyet mondana, megvonnám a vállam, de nem lenne az, hogy nem keresem, és nem hívom vissza, ha akar valamit...
2016. júl. 14. 16:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezt én sem értem...
2016. júl. 14. 16:24
 3/11 anonim ***** válasza:
Lelki szemetesládának jó voltál. Most viszont kellemetlen neki, így inkább kerül és másnak önti ki a lelkét.
2016. júl. 14. 16:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is otthagynám. Magamból kiindulva nekem sem esne jól, ha mással látom az illetőt, most meg a tudat, hogy közben veri rám a farkát én meg közben elmondok neki,mindent nem egészen fér össze.
2016. júl. 14. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
Hányszor írod ezt még ki? Emaitt a hiszti miatt kerülhet pl.
2016. júl. 14. 16:51
 6/11 anonim ***** válasza:

Reszemrol is vege lenne innentol, de azert igyekeznem normalisan lezarni a dolgot (mondjuk, eleve nem baratkozom fiukkal, hiszen mindig ugyanez a vege). Nekem sem ferne ossze, hogy tudom, hogy vered ram a farkad, de en attol meg baratkozzak veled. Tobbe nem tudnek semmit oszinten elmondani neked.

Vagy le kellett volna zarnod vele a baratsag-kapcsolatot vagy pedig nem elmondani az erzeseidet. Nem varhatod el, hogy minden ugyanugy maradjon ezek utan. Nem is ertem, hova gondoltal.

23 N

2016. júl. 14. 17:03
 7/11 anonim ***** válasza:
A fiúk szinte minden ismerős lányra verik a farkukat,nem csak a lánybarátokéra.Szóval ne hökkenjetek meg ezen
2016. júl. 14. 17:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Igazat szól a #7-es :)
2016. júl. 14. 22:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem gyerekes hozzáállás:D

Ember, ezek után en is kerülnélek...

18/L

2016. júl. 17. 10:20
 10/11 anonim válasza:

Nekem volt hasonló szitu. Azért kerülöm a srácot miután bepróbálkozott, mert érzelmileg így védekezek. Félek, hogy a végén beleszeretnék, de tudom, hogy nem működne, mert nem olyan, aki nekem való sok szempontból. Viszont akaratlanul túl közel kerültem hozzá, mert sokmindent megosztottam vele magamról. És ő ezt nem tudja, hanem azt hiszi, azért kerülöm, mert van valaki más, akivel randizok. De igazából csak nem akarom, hogy kialakuljanak romantikus érzéseim iránta, és ezt úgy akadályozhatom meg, ha nem találkozunk meg nem beszélgetünk.

Lehet, hogy veled is így van a csajszi, főleg, ha van barátja. Lehet, hogy azért is kerül, mert nem érezheti etikusnak meg helyesnek, hogy olyan csávóval lógjon a pasija háta mögött, akinek tetszik. Mert az már olyan mintha mással randizna kb.

Szerintem talán azzal oldhatnád meg a szitut, ha megmondanád neki azt is, hogy, ha neki kellemetlen, hogy szerelmet vallottál, akkor nem akarod, hogy kényelmetlenül érezze magát, és tiszteletben tartod a párkapcsolatát, úgyhogy továbbra is haverként fogod kezelni és így gondolsz majd rá.

Ezzel két legyet is ütnél egy csapásra, mert megnyugtatnád a csajt, adnál neki lehetőséget, hogy bűntudat nélkül lóghasson veled, látná ebből, hogy te nem egy anyámasszonykatonája vagy, hanem normális, egészséges önbizalmú férfi, aki nem fut a nők után, hanem tiszteletben tartja a döntését, ráadásul van egy erkölcsöd is, mert tiszteletben tartod a párkapcsolatát. És ha be szeretnél vágódni valakinél, nem árt, ha azt sugallod felé néha, hogy nem ő a világod közepe. Tehát valószínűleg ez szimpatikus lenne a szemében még ha nem is hagyja ott a pasiját miattad azonnal.

2016. júl. 17. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!