Lányok, tönkretenné a barátságot, ha a legjobb fiú barátotok összejön anyukátokkal?
Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 18:16
2/10 anonim válasza:
hát, lehet, hogy ez erősen fog hangzani,biztosan...
3/10 anonim válasza:
kettes vagyok.
helyesbítek: de biztosan tönkremenne..
4/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem biztos....
Ha valaki hülye, biztosan, saját hibájából.
Egyik nem befolyásolja másikat, így ha egyik sem retard, 3 közül, nem befolyásolja kapcsolatukat.
6/10 anonim válasza:
Nekem azért fura lenne. Nem is tudom...Hány évesek?
8/10 anonim válasza:
Hát az az anyuka sem teljesen ép, amelyik a lánya fiú barátjával fekszik le...
9/10 anonim válasza:
Ha az anyuka tisztában van azzal, hogy a srác udvarol a lányának, akkor nagyon gáz. És jól mondja az előttem szóló, hogy az anyuka nem teljesen komplett...
10/10 anonim válasza:
Sőt, ha én lány lennék, ilyen esetben nekem inkább az anyámmal romlana meg a kapcsolatom, benne csalódnék nagyobbat és rá haragudnék jobban. Mert belegondolva a szituba, nem az anya számára lenne ez nagyobb gáz és a nagyobb kitolás a lányával? Sőt, én egyenesen undorítónak tartanám azt az anyát, aki ilyet tesz a gyerekével. Valahol ilyen esetben még a fiú is inkább áldozat, bár rá is haragudnék, de azt azért meg kell hagyni, hogy a fiú lehet, hogy eléggé jól járna! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!