Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti megadnátok az alkalmat a srácnak, hogy találkozzatok ha nem akartok tőle csak barátságot?
Figyelt kérdés
Le volt beszélve a második találkozásunk időpontja, de a lány miatt nem jött létre. Megbeszéltük mert tényleg olyan nyomos oka volt amiért nem tudok haragudni rá. Tudta hogy már egy ideje vártam az alkalmat. De becsülendő hogy lelkiismeretesen még ha utólag is elmondta miért nem tudtunk találkozni.Ominózus naphoz képest 2 nappal később rám írt hogy mit csinálok délután 5 - kor...mondanom se kell meglepett amikor rám írt.2015. nov. 5. 11:10
1/7 anonim válasza:
Ha tényeg amiatt nem tudott menni és nem rendszeres az ilyesmi, akkor talán adnék neki egy esélyt.
Bár én mondtam vissza randit azért, mert állandóan odébb lettem pakolva.
2/7 aperitif válasza:
Nálam kétszer lehetett elnapolni a randit, harmadikra már nem adtam esélyt. És nem utólag, hanem előre.
3/7 anonim válasza:
Ha ráérek és egyébként tisztáztuk, hogy nem akarok többet, és a másik fél ezt el is fogadta és nem próbálkozik, akkor miért ne? Ha valakivel csak barátkozik, akkor a találkozó ugyanolyan találkozó, mint a többi barátaimmal, és nem randi. Előfordul bárkinél, hogy mégsem tud elmenni, barátokkal ebből nem csinálunk ügyet.
4/7 anonim válasza:
Persze, megadnam a lehetoseget, de tisztaznam vele, h csak baratsagot szeretnek. Egyebkent en mar 30 folott vagyok, es 2 legjobb baratommal - akik mar szinten apukak - igy indult a baratsag. Ok randizni akartak, de en csak baratsagot szerettem volna, m ferfikent nem tetszettek, viszont nagyon jol kijottunk egymassal, mint emberek. Ez mar 15 eve volt es mindkettovel nagyon jo baratsag alakult ki. Mar mindkettonek van gyereke, es nekem is. joban vagyok a felesegeikkel, es a gyerekeink sokat jatszanak egyutt :)
5/7 A kérdező kommentje:
A nyomos ok nem más mint az előző kapcsolatának halálesettel történő véget érése. Mivel közel volt November 1 lelkileg úgy érezte le kell mennie arra a helyszínre.
Ez az amiért azt mondtam nem tudok rá haragudni.Már az első találkozás előtt megbeszéltük hogy többet akarunk mint barátság.
2015. nov. 5. 11:39
6/7 anonim válasza:
Hát ha még mindig nincs túl rajta, nem hiszem, hogy belemennék!
7/7 anonim válasza:
Ez elég nyomós ok, és adj neki időt a gyászra, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!