Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ilyen idősen max....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyen idősen max. Hány éveseknél van esélyem?

Figyelt kérdés

Szóval ma lettem 19 éves, és tetszik egy 24 éves pasi. Látásból ismerjük egymást, de nem igazán beszéltünk még. Én viszont szeretném megismerni jobban is. Szerintetek lehet esélyem? Vagy a korkülönbség miatt kizárt?

19L

2016. júl. 12. 07:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem az eletkor hatarozza meg az eselyid. Ha bejonnel, az mar fel siker. Azert csak fel, mert szellemileg is szeretek a partneremmel egy hullamhosszon lenni. Es itt esetleg az eltero eletszakasz miatt (tehat nem a kor, hanem egyik mar dolgozik, masik meg most kezdi az egyetemet) kijohetnek nezetbeli kulonbsegek.

Remelem ertheto mire probaltam ravilagitani.

23/F

2016. júl. 12. 11:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Nálam lenne. 36/F
2016. júl. 12. 13:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Azért remélem az itteni válaszokra írt gyalázkodó privátokat nem te írod kérdező :-)
2016. júl. 12. 13:55
 14/14 A kérdező kommentje:
#13 senkinek sem írtam privit, mindenki álláspontját elfogadom és tiszteletben tartom, elvégre véleményeket kértem, amiket köszönök is :)
2016. júl. 12. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!