Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha izmos vagyok, és aránylag helyes is több esélyem akkor mennyi esélyem van egy picit kövérebb csajnál? :D
Figyelt kérdés
Valamiért nagyon bejön ha egy csaj picit kövér,szerintem a legtöbb csajnak jól áll.Ha aránylag helyes vagyok és izmos akkor több esélyem van?Csak mert a legtöbb pasi főleg a vékonyabb csajokra megy.Esetleg ha van itt ilyen lány,írhatna,szívesen küldök neki képet és beszélgethetnénk2016. jún. 8. 15:44
1/7 anonim válasza:
Most ezt számoljam ki neked valószínűségszámítással vagy mit vársz? :D
Ismerkedj molettebb nőkkel, aztán majd meglátod.
2/7 zóna_pocok válasza:
En ugy tudom 15,5%-al tobb eselyed van naluk, ilyen korulmenyek kozott.
3/7 anonim válasza:
Ha jól nézel ki,akkor kinél ne lenne esélyed?
Amúgy nyilván a kövérebb csajok majd örülnek,hogy egy jó pasi szóba áll velük :D Úgyhogy elvileg több esélyed van náluk,mint a jó csajoknál.
4/7 anonim válasza:
Mi számít neked picit kövérebbnek?
18L
5/7 anonim válasza:
Kíváncsivá tettél :D ha gondolod kuldhetsz képet magadról.
17/L
6/7 anonim válasza:
Ha 184 magas vagyok és 95 kiló, nem gyúrós akkor van esélyem a tip-top nőknél? Ez kb. ilyen kérdés.
Amúgy emberfüggő az egész dolog mindkét fél oldaláról.
7/7 anonim válasza:
Ez ugy hulyeseg ahogy van😁 nalam marhára tok mindegy izmos vagy-e vagy sem...sot én kifejezetten szeretem a magas-vékony férfiakat..bar nem tudom hogy beleillek-e a kövérebb lanyok kategoriaba...30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!