Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Esélyem sincs a csajnál, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esélyem sincs a csajnál, ha ilyen az expasija?

Figyelt kérdés

[link]

Kb mint ez. Szép nagy kocsival, vastag pénztárcával mellette.

A csaj is fullos egyébként külsőleg, meg sem akartam eleinte közelíteni, de tök aranyos amúgy.

Én viszont jelenleg nem vagyok több egy átlagos egyetemistánál, nincs ekkora karom, meg x6os BMW-m se.

Felmerült a kérdés, hogy akkor ne is próbálkozzak megfogni, ha korábban ilyen "vizeken" evezett?

2016. jún. 5. 12:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért az expasija, mert valamiért ki nem állhatta. Nézd meg a Túl jó nő a csajom c. filmet, az kb hasonló helyzet, és hátha tudsz belőle meríteni valamit :)
2016. jún. 5. 12:46
 2/16 anonim ***** válasza:
mindenki más lehet neki pont az kell ami benned van meg ha vissza is utasít a fájdalom csak ideiglenes tarthyt egy óráig hétig vagy akár egyévig is de egyszer elműlik és valami más veszi át a helyét de ha nem próbálod akkor megmarad örökre.
2016. jún. 5. 12:47
 3/16 anonim ***** válasza:
34%
En a lany szempontjabol tudok nyilatkozni (aztan majd lehet lepontozni ugyis :'D). Nekem ket baratom volt eddig, es mindkettejuk boven az atlag felett keresett es elt. Ebbol kiindulva mar nem tudnam magam elkepzelni egy szegenyebb sraccal, mert nem tudnam megszokni hogy a mozi a legnagyobb programunk es pl. nem tudunk csakugy elutazni 3-4 napra ha epp latunk valami szep helyet. Szoval lehet hogy egy ideig aranyosnak talalnek egy atlag egyetemista sracot is, de valoszinuleg aki megszokta a jot, az hamar beleunna.
2016. jún. 5. 13:05
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi vesztenivalód nincs. Próbáld meg, ki tudja.... :)

Az én sztorim is hasonló. Bár "fullosnak" nem mondanám magamat, de nincs miért szégyenkeznem. Mondjuk emellett agyam is van :P

Az előző párom egy hasonló férfi volt mint akit linkeltél. Sokat foglalkozott a testével, a külsejével, de okos/ intelligens is volt. Mondjuk én eleve egy lapra nem írnám olyannal a nevemet aki csak jól néz ki, de ostoba. Nekem a külső annyit nem ér meg :)

3 év után szétmentünk, mert nem működött, nem azt adtuk már a másiknak mint amit az elején. A mostani párom szöges ellentéte külsőleg. Egy 190 cm, 102 kilós férfi aki úgy levett a lábamról mint még soha senki :) Egyáltalán nem érdekelt mit gondol a környezetem, vagy hogy furán néznek ránk. Még csak azt sem lehet mondani, hogy a pénzéért vagyok vele, mert nem az X6-os BMW-s kategória :)

27/N

2016. jún. 5. 13:07
 5/16 anonim ***** válasza:

Ilyen hozzáállással nincs is.

Azért abban a filmben vannak túlzások.

2016. jún. 5. 13:34
 6/16 anonim ***** válasza:

Remélem te is átlag feletti keresettel rendelkezel.

2016. jún. 5. 13:36
 7/16 anonim ***** válasza:
Egyetemista vagyok, szoval de rendelkezem munkaval, ne aggodj. Ettol fuggetlenul szerencsere nem olyan pasikkal hozott ossze a sors mint amiket itt lehet olvasni, hogy felezzuk meg a kis kola arat is :'D. Szerencsere az en paromnak lesulne a bor a keperol ha felmerulne benne hogy en fizessem a reggelijet/vacsorajat etc. mert o meg igazi ferfi aki szeret gondoskodni a szerelmerol.
2016. jún. 5. 13:40
 8/16 anonim ***** válasza:
Sajnos az a helyzet fog előállni, mint amit a 3-as írt. Átlagos egyetemistaként jó lehetsz egy kis rövidke kalandra, de nem fog lehorgonyozni melletted. Mész zsépen a barátzónába, ő meg keresgél tovább a megszokott kategóriában.
2016. jún. 5. 14:23
 9/16 anonim ***** válasza:

Szomoru lenne ha ezen mulna a kapcsolat, nem pedig az érzelmeken. Probáld meg:) Aki ilyen miatt utasit el valakit az olyan is. Ne egy ku r vát akarj magad mellé, hanem egy barátnőt :))))

Egy igazi nő pont leszarja hogy a mozi az átlag program, vagy közös minden, hiszen ez igy lenne jol..

Én nő vagyok, de nem érezném jol magam ha mindig mindent ő fizetne.. EGYENJOGUSÁG ILYENKOR HOL VAN HÖLGYEIM?:))) Ilyenkor nem egyenrangu a 2fél? Na szerintem, teljesen jo ha néha én fizetek reggelit, vagy mozit. LEGALÁBB AZ ÉN RÉSZEMET . nem halok bele én sem ha szeretsz valakit nem arrol szol hogy kihasználd.

2016. jún. 5. 15:12
 10/16 anonim ***** válasza:

75%

Értem. Szóval te arra hivatkozva, hogy egyetemista vagy nem veszed ki a részedet a kapcsolatból mert te beleadtad a puncit így már jogod van követelőzni. És persze az a férfi Szerinted akiről pénzt húzhatsz le. A gondoskodás nem egyenlő a pénzzel. Már meg sem kérdezem, hogy te hogyan gondoskodsz a férfiról, ha mondjuk bajba kerül vagy megbetegszik. Senki nem mondta, hogy a kóla árát felezni kell hanem, hogy Mindkét fél vegye ki a részét az anyagiakból.

2016. jún. 5. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!